Nyheter 11. mai 2017

TD4 Standard eller TD4 Advanced

Med lanseringen av TD4 Standard og TD4 Advanced tar LINAK et steg mot en mer variert portefølje av dobbelaktuatorer for justering av moderne komfortsenger. De to variantene av TD4 ser svært like ut, men hvilken variant som er optimal for din seng, avhenger helt og holdent av dine behov.

Selv om de har flere av de samme egenskapene, som elegant og slankt design, behagelig lydnivå, hastighetskontroll, Under Bed Light, mekanisk senking i nødsituasjoner, samt Bluetooth®, så er det noen forskjeller mellom dobbelaktuatorene LINAK TD4 Standard og TD4 Advanced.

Du ser det på utseendet
De to variantene av TD4 representerer en helt ny standard for LINAK TWINDRIVE® aktuatorer med mange gamle og nye funksjoner integrert som standard. Forskjellen mellom de to variantene er at TD4 Standard har disse funksjonene integrert som standard, mens TD4 Advanced har de samme integrerte funksjonene samt muligheten til å tilføye enda flere funksjoner til et system.

Når man ser på dem, er den eneste tydelige forskjellen mellom de to variantene, at TD4 Standard har én port for nettkabelen, mens TD4 Advanced har en RJ45-port og to DC-porter. Det gir deg mulighet til å skape et avansert system til justerbar seng. Slik skiller du dem fra hverandre på utseendet.

Funksjoner - Likheter
For å gå nærmere inn på en av de nevnte funksjonene, så kjører begge varianter av TD4 i konstant hastighet uavhengig av belastning. Det sørger for komfortabel justering av sengen. Vi kaller det hastighetskontroll.

Med tanke på miljøet er begge de to variantene av TD4 fremstilt av PVC-frie materialer (PVC-Free™), og de har ZERO™ teknologi – som holder standby energiforbruk på < 0,1 W.

Funksjoner - Forskjeller
En av de viktigste forskjellene er at man kan koble enheter til portene på TD4 Advanced. Det kan man også på CBH Advanced , noe som gir flere kanaler for ekstra aktuatorer og tilbehør. Dersom man for eksempel tilføyer enkeltaktuatorer til CBH Advanced (koblet til TD4), har man mulighet for ekstra fot- og nakkejustering.

Dessuten skiller TD4 Advanced seg fra TD4 Standard ved at den første har minneposisjoner og mulighet for parallellkjøring av to senger.

TD4 Advanced

Hvilken variant av TD4 er optimal for deg? Det avhenger av dine behov.  For mer informasjon ber vi deg kontakte vårt lokale datterselskap eller din lokale forhandler for LINAK.

Du finner detaljert informasjon om TD4 i produktoversikten .


Oppsummering
TD4 Standard = Den nye TWINDRIVE standard: enda flere integrerte funksjoner.
TD4 Advanced = Den nye TWINDRIVE standard + ekstra kanaler via CBH kontrollboks + parallellkjøring + minneposisjoner.


Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.