Kontakt oss her
Nyheter 12. april 2017

Løft ergonomi til et høyere nivå

Betydningen av god ergonomi for helsearbeidere

Care For Tomorrow Today

Tenk deg en sykepleier som hjelper en svært tung pasient manuelt ut av sengen og over i en rullestol. Pasienten er fullstendig avhengig av sykepleierens hjelp for å komme seg ut av sengen. Senere samme dag må sykepleieren manuelt prøve å flytte pasienten tilbake i sengen fra rullestolen. Kan dette gjøres trygt og uten risiko for at pleieren overbelaster eller skader seg?

Det kan hende pleieren er sterk nok til å greie dette, eller bruker riktig løfteteknikk og derved unngår skade. Det er imidlertid en uakseptabel høy forekomst av muskel/skjelettlidelser hos helsearbeidere, fordi de manuelt løfter og flytter på pasienter, beboere eller klienter. 

LINAK bryr seg
I mange år har sikkerhet og god ergonomi vært svært viktig for LINAK. Intelligent Care Solutions™ fra LINAK innebærer aktuatorer og betjeninger for optimal justering av din pasientløfter, samt flere andre verdiøkende funksjoner.

Vi kan bygge den riktige løsningen, basert på dine spesifikasjoner. Uansett om ditt fokus er på kraft, hastighet, lydsvakhet eller antall aktuatorer, har vi et system som passer for dine behov!

Løft ergonomi til et høyere nivå

Med Intelligent Care Solutions lever LINAK opp til mottoet "Care For Tomorrow Today™". Care for Tomorrow Today