Nyheter 12. april 2017

Batteriene BA19 og BA21 gir deg flere valgmuligheter

Med introduksjonen av batteri BA19 tar LINAK hensyn til forespørsler fra kundene og tilbyr en kostnadseffektiv batteri-backup for kontrollboksplattformen.

Det er ikke alt medisinsk utstyr med LINAK aktuatorer som trenger et så kraftig batteri som Li-ion-batteriet BA21. Derfor utviklet LINAK "søster"-batteriet BA19 – et pålitelig og kostnadseffektivt alternativ. 

Begge batterier er designet for plattformen LINAK Control Box (CB), som dreier seg om kontrollboksene CA30, CA40 og CO61. Plattformen CB er kjernen i vår filosofi "én verden – én boks", som gjør det mye enklere for deg som kunde å skape flere produkter eller produktoppstillinger ved bruk av bare én type boks. 

BA19 og BA21 passer perfekt i dette konseptet. Begge er effektive som strøm-backup og har samme superenkle brakettløsning, slik at du enkelt kan feste dem slik du vil. 

Begge batterier gir informasjon om ladestatus til kontrollboksen. Begge har en innebygget lader som sørger for opplading når utstyret er koblet til strømnettet, og de er kompatible med den smarte kabelhåndteringen til plattformen CB. 

Hva er da forskjellen?
BA19 er et blybatteri. Teknologien er utprøvd og testet, og batteriet har et smidig design som gjør det enkelt å rengjøre. BA21 er et litiumion-basert batteri. Det er eksepsjonelt holdbart og i tillegg kraftigere. Det har lang levetid og veier lite - bare 0,7 kg - noe som gjør det ideelt for utstyr som brukes i lange perioder uten tilkobling til strømnettet, eller for aktuatorer med ekstra rask eller kraftig bevegelse.

BA19 og BA21 øker valgmulighetene og har som formål å være en nettfri strømløsning til mange forskjellige bruksområder. 
Dersom du vil vite mer om BA19/BA21 eller hvordan ditt produkt kan dra nytte av det, er du velkommen til å kontakte LINAK

Med LINAK kontrollboksplattform lever vi opp til mottoet “Care for Tomorrow TodayTM  ”.

Care for Tomorrow Today

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.