Kontakt oss her
Nyheter 11. april 2017

Økt komfort og effektivitet med den nye ACK3

I en verden som står ovenfor enorme fremtidige utfordringer innenfor helsesektoren, med vesentlig færre ansatte på sykehusene og samtidig flere mennesker som trenger pleie - er tid og effektivitet svært viktig. På bakgrunn av dette har vi utviklet den nye Attendant Control Keypads (ACK3)!

Økt komfort og effektivitet med den nye ACK3

Dobbel betjening for sykehussenger for større frihet og effektivitet
ACK3 er en dobbel betjening for sykehussenger, som består av et tastatur for både sykepleier og pasient. Det er tilpasset sideskinnene på en sykehusseng. For pasientene innebærer det økt komfort og frihet fordi de har mulighet til å styre sengens basisfunksjoner uten hjelp fra en pleier. Når du hjelper pasientene til større selvstendighet, oppnår pleierne større effektivitet og bedre utnyttelse av tiden.

Intuitiv betjening med mange justeringsmuligheter
I tillegg til å være en pålitelig betjening av høy kvalitet, er det med ACK3 mulig å kontrollere opptil 15 taster og 7 dioder på hvert tastatur. Dette gir pleieren full kontroll over sengens funksjoner, inklusive kritiske posisjonsfunksjoner og korrekt posisjonering av sengen ved nødssituasjoner, som ved behov for hjerte-lunge-redning.  

ACK3 er karakterisert ved et svært intuitivt design for både pasient og pleier, som kan tilpasses nøyaktig dine behov. Nå tastaturet er integrert i skinnene på siden av sengen, kan dessuten kablene skjules. Det gjør løsningen enkel å rengjøre, og det er mindre risiko for at sengen skal slutte å fungere på grunn av at kabler er kommet i klem.

Dersom du vil vite mer om ACK3 eller hvordan ditt produkt kan dra nytte av det, er du velkommen til å kontakte LINAK.

Med ACK3 lever LINAK opp til mottoet “Care for Tomorrow Today™  ”.


Care for Tomorrow Today