Kontakt oss her
Nyheter 4. april 2017

Bredere utvalg av trådløse håndbetjeninger for LINAK komfortsenger

Vår portefølje av trådløse håndbetjeninger for justerbare komfortsenger vokser raskt. Du kan få Bluetooth® og funksjoner som tastatur med bakgrunnslys, minne samt lommelyktfunksjon.

Bredere utvalg av trådløse håndbetjeninger for LINAK komfortsenger

Stadig større utvalg av håndbetjeninger for komfortsenger
LINAK lanserte nylig håndbetjeningen HC30. Den er et nytt tilskudd til vår brede portefølje av trådløse håndbetjeninger for justerbare komfortsenger. Forskjellige størrelser, design og funksjoner skal hjelpe produsenter av kontormøbler å skape nøyaktig den sengen kundene deres ønsker. 

En håndbetjening er én av få tekniske deler av et justerbart komfortmøbel som sluttbrukerne må forholde seg til daglig. For mange er det faktisk en viktig del av opplevelsen. Derfor foredler vi kontinuerlig vårt design og utvikler nye håndbetjeninger for komfortsenger. 

Vi er fullstendig klar over at funksjonalitet, design og utseende må gå hånd i hånd. Vi har forskjellige størrelser og farger for å matche sengens design, mens antallet knapper på håndbetjeningen gjenspeiler hvor mange funksjoner som er nødvendig for hver type komfortseng

Vårt utvalg av håndbetjeninger for komfortsenger omfatter en kombinasjon av funksjoner, som:

  • Trådløs styring via Bluetooth™ - Gir fri bevegelse og ingen sammenfiltrede kabler
  • Gummiert bakside - Gjør det enklere å gripe tak i og holde på håndbetjeningen
  • Integrert metallplate for enkelt magnetisk feste til sengen
  • Tastatur med bakgrunnslys – Gjør den enkel å bruke i mørke
  • Minne – Husker foretrukne posisjoner
  • Lommelyktfunksjon – Finn tingene dine om natten
  • Ytterligere alternativer for justering av nakke- og fot-aktuatorer

For nærmere informasjon om de trådløse håndbetjeningene fra LINAK - HB10 Wireless , HC05 Wireless, HC10 Wireless, HC20 Wireless, og HC30 Wireless - se vår produktoversikt over håndbetjeninger.