Nyheter 15. februar 2017

Nytt alternativ for aktuator LA36 med IC

LINAK introduserer nå SAE J1939 CAN bus-kontroll for aktuator LA36 som en alt-i-ett-løsning.

Med denne velkjente bus-standarden kan du bruke lineære aktuatorer i ditt CAN bus-system uten å behøve å tilpasse elektronikken.

Aktuatorer med innebygget CAN bus-kontroll er enkle å installere og justere for å passe til et bredt spekter av tungt maskineri innenfor landbruket og byggebransjen. Bedre forbindelse og livedata gir enkel direktekommunikasjon mellom et kontrollsystem og aktuatorer med CAN bus.

LINAK aktuator LA36 med SAE J1939 CAN bus-kontroll

Med CANbus J1939 kan du sjekke posisjonen til aktuatorene, overvåke diagnostisk feedback fra dem, overvåke spenning, temperatur og andre betingelser, eller koordinere bevegelsen av flere aktuatorer i systemet.

LINAK aktuatorer med integrert CAN bus-kontroll gir et mindre komplekst system som har enkel kabling og som er enkelt å integrere med din maskin. Det gir god kontroll med livedata, og økt fleksibilitet fordi samme aktuator kan tilpasses forskjellige typer utstyr.

CAN bus er tilgjengelig som et nytt bus-alternativ for plattformen LA36 Integrated Controller (IC).

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.