Kontakt oss her
Nyheter 13. februar 2017

Kopenhagen Fur oppnådde høyere effektivitet med fokus på ergonomi

Over 800 arbeidsstasjoner på verdens største pelsauksjon ble oppgradert med LINAK aktuatorløsninger. Det førte til høyere effektivitet, et sykefravær som ble redusert fra 4 til 3,5 prosent, og generelt mer tilfredse ansatte.

Kopenhagen Fur oppnådde høyere effektivitet med fokus på ergonomi

De siste par årene har det danske pelsauksjonshuset Kopenhagen Fur oppgradert alle sine justerbare arbeidsstasjoner. Elektriske aktuatorløsninger fra LINAK har erstattet manuell justering med sveivhåndtak, slik at det nå er enkelt for pelssortererne å justere arbeidsstasjonene selv – en oppgave som tidligere krevde hjelp fra en kollega.

Resultatene er bemerkelsesverdige. Få innblikk i hele historien i videoen nedenfor.

Kopenhagen Fur oppnådde høyere effektivitet med fokus på ergonomi

Fakta: 
Kopenhagen Fur er verdens største pelsauksjonshus. Der kvalitetssorteres over 30 millioner skinn årlig. Auksjonshuset eies og drives av organisasjonen De danske minkavlere og hadde i 2015 en omsetning på 1,5 milliarder Euro og en andel av verdensmarkedet på hele 60 %.

Lær mer om ergonomi i produksjonsanlegg.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.