Kontakt oss her
Nyheter 12. oktober 2016

Flytt kontoret ut - se hvordan på årets ORGATEC-messe

I dag kan kontoret være hvor som helst. På toget, hjemme, på en kafé eller ute i naturen. Kom og møt oss på den forestående messen ORGATEC, og opplev et utvalg av inspirerende, justerbare møbler - og alt er utendørs.

Flytt kontoret ut - se hvordan på årets ORGATEC-messe
New Ways of Working - kanskje du har hørt om det? Det er en økende trend mot mer innovative og fleksible løsninger for arbeidsplassene. I dag kan kontoret være hvor som helst og du kan arbeide hvor du vil - også utendørs. Det finnes ny forskning som dokumenterer de positive effektene av å arbeide ute i naturen. Det viser seg å være en tydelig kobling mellom grønne omgivelser og en kreativ hjerne.

Møt oss på ORGATEC, og se hvordan vi tolker temaet å jobbe utendørs. Se for deg at du sjekker e-post mens du pusler i drivhuset eller ligger under en parasoll. Dette vil være mulig på årets ORGATEC-messe.

Finn oss under navnet Design Meets Movement. Du finner oss i passasjen mellom hall 10 og 11.

Vi ser frem til å møte deg.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.