Kontakt oss her
Nyheter 20. juli 2016

Bluetooth-adapter for komfortsenger

Basert på siste nytt innen Bluetooth-teknologi, er kompakt og enkel å montere og pare. Dette er bare noen av fordelene du vil oppleve når du kobler den nye LINAK Bluetooth Adapter Bed til kontrollboks CBH Advanced eller aktuator TWINDRIVE TD3.

Bluetooth-adapter for komfortsenger

Med lanseringen av Bluetooth® Adapter Bed for komfortsenger har LINAK® tatt i bruk det siste innen Bluetooth-kommunikasjon, slik at du kan koble de nyeste mobiltelefonene på markedet til din komfortseng.

Adapteret er basert på Bluetooth Low Energy Technology (versjon 4.0+ av Bluetooth-spesifikasjonen).

Med Bluetooth Adapter Bed kan du justere komfortsengen din trådløst via en app. Du bare plugger Bluetooth Adapter Bed i kontrollboks CBH Advanced eller motorenhet TWINDRIVE® TD3, laster ned Bed Control Memory App og parer den med systemet ditt, og så kan du justere sengen din via smarttelefonen eller nettbrettet. 

Kompakt og enkel å plugge i
Bluetooth Adapter Bed er en liten og kompakt enhet. Det betyr at den ikke tar opp unødig mye plass under sengen. Ingen montering er nødvendig – den plugges enkelt i kontrollboks CBH Advanced eller motorenhet TWINDRIVE TD3 uten bruk av kabler.

Tidligere gjaldt dette også for den eksisterende Bluetooth2Lin Box. Med lanseringen av det nye adapteret vil den gamle løsningen fases ut, siden den ikke lenger er konkurransedyktig i markedet.

Sist, men ikke minst; paringen med Bluetooth Adapter Bed og en telefon eller et nettbrett skjer intuitivt. Adapteret begynner å blinke (blått) når det er plugget i. Det viser at det er i paringsmodus og er klart for tilkobling til smarttelefon eller nettbrett. 

Bruk smarttelefon eller nettbrett for å justere sengen
Last ned Bed Control Memory App, og bruk smarttelefon eller nettbrett for å justere din komfortseng basert på teknologi fra LINAK.

Appen har de samme funksjonene som en vanlig håndbetjening som fire minneposisjoner, men med den kan du justere sengen via nettbrett eller smarttelefon.

Bed Control Memory App er tilgjengelig for iOS- og Android-apparater. Den kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play.

Last ned Bed Control Memory App for iOS.

Last ned Bed Control Memory App for Android.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.