Kontakt oss her
Nyheter 15. juli 2016

Sofistikert løsning for åpning av panser med aktuator fra LINAK

Nå blir panseret til traktorserien DEUTZ-FAHR 9 åpnet og lukket med aktuator LA36 fra LINAK, og ikke med gassfjærer.

Sofistikert løsning for åpning av panser med aktuator fra LINAK
Ingenørene hos DEUTZ-FAHR har bestemt seg for å gå bort fra en enkel vippemekanisme med gassfjærer.  Som et alternativ har de utviklet kinematikk, som ikke vipper opp det 350 kilo tunge panseret, men hever og senker det parallelt med kjøretøyet. Kinematikken drives av aktuator LA36 fra LINAK.

LA36 er en av de mest robuste og kraftige aktuatorene fra LINAK og er designet for bruk under tøffe forhold. Den trykkstøpte aluminiumskapslingen og komponentene av meget høy kvalitet garanterer en høy beskyttelsesklasse.

LINAK er kjent for å produsere robuste og holdbare aktuatorer og tilbyr produkter av meget høy kvalitet”, sier Johannes Gruber, Product Manager, DEUTZ-FAHR.  

Den sofistikerte løsningen for åpning av panser skapte begeistring blant gårdbrukerne, som allerede kunne teste den nye traktoren. Takket være den elektriske justeringen av panseret kommer man til overalt i motorrommet. Definitivt en fordel med tanke på vedlikehold.

Les hele historien her, og lær mer om hvordan DEUTZ-FAHR brukte LA36 fra LINAK i sin nye traktorserie.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.