Nyheter 16. juni 2016

Quick Release gjør aktuatorserien LA40 komplett

LINAK lanserer en forbedret versjon av aktuator LA40. Den nye LA40QR har Quick-Release – som gjør at sykehuspersonalet raskt kan senke sengens rygglene ved en eventuell nødsituasjon. Det er imidlertid flere andre sikkerhetsfunksjoner som gjør LA40QR til den nye normen for aktuatorer for helsesektoren.

Den nye aktuatoren LA40QR fra LINAK gjør en allerede avansert systemløsning for sykehussenger komplett. Tidligere i år lanserte LINAK en helt ny generasjon kontrollbokser med CO61. Og den nye LA40QR passer perfekt i disse.

Vi har samlet alle tilbakemeldinger fra kunder og tatt dem i betraktning under vårt kontinuerlige forsknings- og utviklingsarbeid. Resultatet er en aktuator som kan møte den økende etterspørselen etter intelligente systemfunksjoner,” sier Claus Rode, Business Development Manager hos LINAK.

LA40QR – spesielt som en del av et system med kontrollboks CO61 – vil ganske sikkert bli den nye standarden for f.eks moderne sykehussenger. Den er sterk som en okse og har en mer robust spindel. Den er utrolig enkel å montere og innebærer muligheter for bruk av alle tilgjengelige intelligente funksjoner.”

Aktuator LA40 har en skyvkraft på opptil 8000 N. Med funskjonen Quick-Release er imidlertid kapasiteten begrenset til 4000 N. 

LA40 med Quick-Release

Bedre hygiene og høyere sikkerhet
I likhet med kontrollboksen CO61 kan også LA40QR leveres som IPX6 Washable. Det gjør at våre kunder kan levere for eksempel en komplett sykehusseng med et fullt vaskbart aktuatorsystem, noe som bidrar til at sykehusene kan leve opp til de strenge hygienestandardene. Men det er ikke alt.

Funksjonen Quick-Release (QR) er ny for LA40. Den sørger for rask senking av rygglenet i en eventuell nødsituasjont,” forklarer Claus Rode og fortsetter:

LA40 har allerede funksjonen LINAK Spline. Den hindrer at aktuatoren løfter når det er hindringer i veien. LA40 har en innebygget sikkerhetsmutter som standard. Den sørger for at ingen blir skadet dersom aktuatoren blir ødelagt.”

Tilsammen gir dette høyere sikkerhet for både pasienter og pleiepersonalet og gir OEM de best mulige forretningsmuligheter.

LA40QR blir lansert for salg 13. juni 2016. Dersom du vil vite mer, er du velkommen til å kontakte vår lokale representant for LINAK.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.