Nyheter 14. juni 2016

Li-ion-batteri BA21 for bevegelse inn i fremtiden

Det blir stadig flere avanserte funksjoner i f.eks. sykehussenger, og stadig økende behov for en robust og langvarig strømbackup. Det nye Li-Ion-batteriet BA21 fra LINAK er laget for å møte fremtidens behov. Det er dessuten lett og mer kostnadseffektivt enn andre batterier for samme formål.

For produsenter som er interessert i langsiktige og kostnadseffektive batteriløsninger for sykehusutstyr, tilbyr LINAK® en batteriløsning basert på litium-ioner (Li-ion-batteri). Det nye batteriet BA21 passer perfekt i det moderne aktuatorsystemet til helseutstyr.

Den langsiktige og kostnadseffektive løsningen
Løsninger fra LINAK er kjent for høy fleksibilitet, der alle deler passer sammen på tvers av porteføljen. Produktene er kjennetegnet ved lang holdbarhet og minimalt behov for vedlikehold gjennom en lang levetid. Det alene gjør Li-Ion-batteri BA21 til det perfekte valg.

BA21 kan opprettholde full kapasitet (2,2 Ah) gjennom minst 500 oppladingssykluser og har omtrent fem ganger lenger levetid enn et tradisjonelt blybatteri. Det er enkelt å montere, passer perfekt i kontrollboks CO61 og veier bare 0,7 kg.             

Li-Ion-batteri BA21

Et batteri med intelligente funksjoner
BA21 har en innebygget lader som begynner å fungere straks utstyret kobles til strømnettet. Samtidig forhindrer batteriets sikkerhetsfunksjoner at det overlades eller overopphetes.

Dessuten har batteri BA21 logging av servicedata som standard. Det betyr at det alltid kjenner omgivelsestemperaturen og teller antall utførte oppladingssykluser.

Dersom du vil vite mer om BA21, litium-ion-teknologi eller hvordan ditt produkt kan dra nytte av dette, er du velkommen til å kontakte LINAK.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.