Kontakt oss her
Nyheter 11. april 2016

Få et helserelatert varemerke med LINAK Desk Control

Et lite stykke programvare som kobler skrivebordet til din personlige datamaskin, kan bidra til å assosiere varemerket ditt med en sunn livsstil. Forma 5, en spansk tilvirker av skrivebord, tilføyde sin bedriftslogo til lisensen på LINAK Desk Control og opplevde økt oppmerksomhet rundt varemerket sitt.

Få et helserelatert varemerke med LINAK Desk Control

Forma 5 , en visjonær spansk tilvirker av kontormøbler, ønsket at kundene skulle sette pris på og faktisk bruke de høydejusterbare bordene de solgte.

Selskapet tilføyde LINAK Desk Control til sine høydejusterbare bord og opplevde en generelt økt bruk av de helsefremmende justeringsfunksjonene. Det er også interessant at Forma 5 opplevde økt varemerkebevissthet hos kunder i mer enn 40 land. Grunnen til dette er mer enn et overlegent produkt.

"Vi valgte den kundetilpassede versjonen av Desk Control programvare til våre bord. Så hver gang den lille stå/sitte-påminnelsen popper opp, ser brukeren Forma 5-logoen," sier Rubén Fernández, Export Director hos Forma 5. 

Støtt ditt varemerke
Når Forma 5-logoen popper opp på bordet flere ganger hver dag, blir den faktisk vist til hundrevis av ansatte flere tusen ganger daglig. Dette bidrar selvfølgelig til å koble navnet Forma 5 til bordet og til bordets helsefremmende funksjoner. 

"Å ha en tilpasset versjon av Desk Control utgjør en betydelig forskjell for oss. Vi ønsket å selge mer enn bare et møbel, og dette har uten tvil hjulpet oss til en mer proaktiv rolle når det gjelder å fremme ergonomi og andre helseaspekter," forklarer Fernández. 

Vær en del av strategien
Forma 5 er et internasjonalt selskap som driver forretninger i mer enn 40 land. Med en eksportrate på over 50 prosent får selskapet eksponert sitt varemerke over nesten hele verden. Rubén Fernández er sikker på at den kundetilpassede programvaren LINAK Desk Control vil tilføre mer verdi til dette spanske varemerket. 

"Det er et stort fortrinn for oss å ha varemerket vårt på bord over hele verden. Det øker garantert varemerkebevisstheten hos kundene."
For Forma 5 er imidlertid integreringen av Desk Control mer enn en vanlig markedsføringskampanje. Ifølge Fernández er det en del av selskapets totale strategi.

"Visuell kvalitet, estetikk, solid industriell design og råmaterialer av høy kvalitet er absolutte nøkkelord for produkter fra Forma 5. Det er også innovativ teknologi, miljø og ergonomi. Det er kjernen i selskapet vårt. Det er derfor LINAK Desk Control passer perfekt i vår strategi," sier han.

Ta ergonomisk ansvar
Desk Control programvare fungerer som en påminnelse om å høydejustere bordet. Den er basert på forskning som dokumenterer helsefordelene ved å forandre stilling i løpet av arbeidsdagen. Det bidrar til bedre sirkulasjon og forebygger dessuten ryggsmerter og alvorlig skade på ryggsøylen. 

"Vi tar ergonomi seriøst. Vi mener at våre bord med Desk Control kan bidra til å redusere det kostbare sykefraværet hos kundene våre," sier Rubén Fernández og fortsetter:"Jeg vet at det virker! Jeg har prøvd å arbeide ved et vanlig bord, ved et høydejusterbart bord uten Desk Control og med bord med Desk Control. Jeg er sikker på at jeg aldri vil gå tilbake til å bruke de første to bordene."

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss