Nyheter 25. februar 2016

To kontroller i én enhet med håndbetjeningen HD80

Høyere effektivitet og sikkerhet med ditt helseprodukt.

Se for deg at du har to styringsnivåer i én enhet med en innebygget magnetlåsfunksjon. Legg til mange tilpasningsmuligheter og LED-lys for angivelse av status. Resultatet: En intuitiv og verdiøkende styringsenhet som innebærer høyere sikkerhet, komfort og effektivitet for ditt helseprodukt.

Vi tilbyr Håndbetjening HD80.

To kontrollnivåer kan være for eksempel pasientmodus og pleiermodus. I pasientmodus kan pasienten styre bevegelsene til utstyret og på den måten oppnå høyest mulig komfort og sikkerhet, og i pleiermodus kan personalet låse funksjonene med magnetlåsen, på bakgrunn av pasientens individuelle behov.

HD80 gir høyere sikkerhet for pasientsenger på grunn av låsefunksjonen og en tydelig oversikt over funksjonsstatus. Arbeidsprosessene blir mer effektive ved bruk av én betjening i stedet for to, inklusive LED-lys som gir en tydelig oversikt over status.

HD80 gir høyere komfort og sikkerhet for benker, bord og stoler for behandling og undersøkelse, fordi både pasienter og personale kan styre flere funksjoner med én betjening. Du kan for eksempel styre både utstyrets bevegelse og massasjeinnstillinger, som massasjens mønster og intensitet. Intensiteten blir angitt med diodene ved siden av knappene.

Det finnes utallige muligheter for bruk av denne håndbetjeningen. Den er designet for å fungere sammen med LINAK OpenBus systemer.

Håndbetjening HD80 er enda et innovativt produkt som hjelper oss til å leve opp til mottoet Care for Tomorrow Today™.

To kontroller i én enhet med håndbetjeningen HD80

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.