Nyheter 16. november 2015

Første steg mot en stor visjon skjer i dag

De nye kontrollboksene CA30 og CA40 stjal oppmerksomheten i dag under en stor lansering både på varemessen MEDICA i Düsseldorf i Tyskland og på www.linak.com.

Hever standardene
Ved å kombinere alle de nyttigste funksjonene til kontrollbokser, har vi skapt en ny serie av produkter som gir OEM utallige muligheter.

Både CA30 og CA40 er IPX6 Washable, sikret mot kortslutning og med innovativ kabelavlastning samt universal spenningsforsyning. De er lette og kompakte, og brukeren kan montere dem på mange forskjellige måter.

Med den innovative brakettløsningen kan boksene med et enkelt grep monteres i forskjellige retninger, og med et batteri blir produktet ditt mobilt. Denne kombinasjonen av funksjoner er faktisk den nye standarden til LINAK.

Disse kontrollboksene er de første av sin type, men de vil ikke bli de eneste. Kontrollboksene CA30 og CA40 er en del av en stor visjon som LINAK har. I årene som kommer vil vår visjon for kontrollbokser bli avdekket.

Rask og kostnadseffektiv levering
Det er en ekstra fordel at kontrollboksene veier bare 0,6 kg per enhet, noe som bidrar til lave kostnader til transport/forsendelse. Dette, kombinert med det nye distribusjonsnettverket til LINAK, gjør at vi kan love kort leveringstid.

Effektiv produktlogistikk + produksjon nærmere deg = lavere kostnader og mindre tid brukt på forsendelse.

Lær mer om de nye CA30 og CA40, og vår store visjon for kontrollbokser.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.