Kontakt oss her
Nyheter 19. oktober 2015

Care for Tomorrow Today

Vi inviterer deg til å skape fremtidens helseløsninger sammen med oss. Møt oss på MEDICA 16.-19. november 2015.

“Care for Tomorrow Today”
En aldrende befolkning og stadig flere som lider av livsstilssykdommer og kroniske ryggsmerter, skaper en ubalanse mellom antall aktive helsearbeidere og antall mennesker som trenger pleie. Dette krever innovativ teknologi som har som formål å gi bedre ergonomi og økt effektivitet, sikkerhet og komfort for både pasienter og pleiere.

Vi tilbyr intelligente pleieløsninger og setter dine helseprodukter i bevegelse.

Besøk oss på MEDICA 2015 og se våre løsninger for pasientsenger, pasientløftere, medisinske utstyrsvogner samt benker og bord for behandling og undersøkelse. Opplev hvordan våre produkter bidrar til sikker pasienthåndtering og forbedret effektivitet, komfort og ergonomi.

Ikke gå glipp av avdukingen ved vår stand på MEDICA! Det skjer 16. november kl. 11:00 (lokal tid).

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.