Kontakt oss her
Nyheter 16. september 2015

Innovativ montering av skrivebord med Kick & Click

LINAK introduserer en smart og intuitiv løsning for montering av Desklift søyler til bordplaten på skrivebord. Du trenger ikke verktøy eller skruer - det unike med Kick & Click™ er den innovative monteringsmåten.

Innovativ montering av skrivebord med Kick & Click

Vanligvis trenger man 12 skruer for å montere de to søylene til et typisk skrivebord på bordets toppramme. Men dette ble endret med lanseringen av Kick & Click. Med LINAK Kick & Click system klikker man bare delene sammen uten å bruke verken verktøy eller skruer under monteringen!

Det er raskt, enkelt og intuitivt. Kick & Click er smart tenkt.

Se denne nye videoen om Kick & Click.

Full designfrihet
Kick & Click er et ekte modulsystem. Det er kompatibelt med alle våre åtte søyler med motorkapsling og gir full designfrihet til produsenten av det ferdige skrivebordet. Kick & Click er tilgjengelig i tre versjoner og passer til skrivebord av alle størrelser og typer.

Du kan dessuten velge om du vil plassere søylene midt på eller mot siden. Det betyr at du kan designe både T- og C-bord med Kick & Click.            

Skjulte kabler
Og sist, men ikke minst ser Kick & Click bra ut, fordi kablene er skjult. Alle kabler skjules enkelt i skinnen til Kick & Click. Her kan du skjule alle kabler uten bruk av verktøy eller kabelklips. Det er også enkelt, raskt og intuitivt.

Vil du vite mer? Da kan du besøke siden LINAK Kick & Click.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss