Nyheter 5. desember 2019

Brukerne kan benytte hurtigtastene for å personalisere håndbetjeningen!

Med Advanced-variantene fra serien LINAK® håndbetjeninger HC40 kan du lagre favorittposisjonene dine, i tillegg til å opprette dine egne hurtigtaster til funksjoner. Du kan når som helst justere sengen til en optimal lesestilling – med ett klikk!

Vi kjenner alle følelsen av en god opplevelse – deilig mat, vakre klær, en ekstra komfortabel stol, en funksjon som funker for deg - eller den aller beste lesestillingen i sengen. Det er vanskelig å forklare – det bare klaffer. Og så prøver vi å få den samme opplevelsen på nytt; prøver å lage den samme matretten, finne lignende klær eller finne igjen den lesestillingen som var så komfortabel. Det er nesten umulig.

Men ikke nå lenger! Vel, i alle fall ikke når det gjelder å finne en komfortabel stilling i sengen. Dersom du finner den perfekte lese- eller sitteposisjonen i din justerbare seng, eller det er en funksjon du bruker ofte: Lag en hurtigtast for den!

Les hele historien, og få mer informasjon om mulighetene for hurtigtaster og lagring av favorittposisjoner.

Besøk www.linak.no/HC40 for mer informasjon om serien HC40 håndbetjeninger.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.