Nyheter 16. mai 2019

Ny kontrollboks i CO-serien gir flere muligheter på helseområdet

LINAK® presenterer enda en kraftig kontrollboks for justerbart helseutstyr. Med 280 W SMPS og IPX6 Washable DURA™ vil CO65 passe perfekt med resten av LINAK® OpenBus™-kontrollboks-serier.

LINAK har utvidet sin kontrollboks-plattform for justerbart helseutstyr, og gjør det enda lettere å velge den rette kombinasjonen med systemegenskaper for den grundige produsent av medisinsk utstyr.

Den nye kontrollboksen CO65 er en 4-kanals OpenBus™ kontrollboks med en intuitiv kabelhåndteringsdesign for programerbare aktuatorsystemer. Dette gjør det også mulig med flere muligheter for enkel integrering.

Kraftig, vaskbar og med flere alternativer
280 W SMPS gjør CO65 til et allsidig valg for en rekke bruksområder for produsenter av utstyr til sykehus og helsevesen. Med CO71, som kommer med en 350 W SMPS, Bluetooth®-teknologi og en CO-Link™ driftsalternativ, er CO65 et godt valg hvis du er på utkikk etter både kraft og hurtighet og og er interessert i IPX6 Washable DURA™.

Bedre hygiene med IPX6 Washable DURA™
Alle kontrollbokser i CO-box-serien er lansert under den strenge LINAK standarden, IPX6 Washable DURA™ - inkludert i CO65. Denne standarden signaliserer at produktet er vannbestandig og kan maskinvaskes i mye større grad enn hva dagens normer foreskriver.

Dermed kan du tilby produkter som lever opptil de strengeste hygienestandardene og gir justerbare systemer betydelig lenger levetid.

Enkel å integrere og lett å montere
Den geniale LINAK®-braketten gjør det ekstremt lett å feste systemer som baserer seg på CO-bokser. Både brakett og kontrollbokser kan festes i flere retninger, og matche dine produkter perfekt, og alle CO-bokser kan lett kombineres med batteri-backup hvis nødvendig. Denne kombinasjonen med funksjoner følger de nye LINAK standardene.

Hvis du ønsker vite mer om LINAK® kontrollboks CO65, kan du kontakte din lokale representant for LINAK .

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.