Nyheter 2. april 2019

Interzum 2019 - la oss utforske bevegelse sammen.

Under temaet "movement together" inviterer LINAK kunder, leverandører og venner til varemessen Interzum 2019 i Cologne i Tyskland, der vi presenterer siste nytt innen aktuatorteknologi for justering av skrivebord.

- du er herved invitert. La oss skape bevegelse sammen.

Attraktive kontorarbeidsplasser og inspirerende arbeidsmiljø har blitt stadig viktigere faktorer når det gjelder å tiltrekke seg best mulig kvalifiserte ansatte. Det har ført til at etterspørselen etter høydejusterbare bord har vokst raskt det siste tiåret. Intuitivt design, jevn og lydsvak bevegelse samt digital integrasjon har blitt mye viktigere.

På den kommende varemessen Interzum i Cologne i Tyskland, vil vi presentere siste nytt innenfor justerbare systemer til kontorbord og implementere nye funksjoner i vårt omfattende produktutvalg av løftesøyler, kontrollpaneler og digitale løsninger, slik at du kan skille deg ut fra massen.

Vi ser frem til å møte deg på messen (hall 7.1 - stand E019) 21.-24. mai.  La oss utveksle ideer og sammen utforske bevegelse for fremtiden.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.