Nyheter 2. april 2019

Interzum 2019 - Komfort designet med deg i tankene

Under temaet "movement together" inviterer LINAK kunder, leverandører og venner til varemessen Interzum 2019 i Cologne i Tyskland. Her kan du se hva vi vil ta med oss og hva gjestene våre kan se frem til å oppleve.

- du er herved invitert. La oss skape bevegelse sammen.

Justerbarhet blir stadig viktigere innenfor hjeminteriør. Elegante komfortmøbler, som hev/senk-senger, kan justeres med spesialdesignede elektriske systemløsninger for aktuatorer.

With LINAK® aktuatorsystemer har et bredt spekter av funksjoner, i tillegg til jevn og lydsvak bevegelse. Se for eksempel på massasjefunksjonen, Under Bed Light, styring via app på telefonen eller minnefunksjonen for lagring av favorittposisjonene. Alt blir sømløst integrert i din sengedesign for å sikre høyest mulig komfort for brukeren. 

På varemessen Interzum 2019 i Cologne i Tyskland, kan du utforske, undersøke, kombinere, designe og skape optimal bevegelse for dine komfortmøbler, ved bruk av vår banebrytende aktuatorteknologi. Dessuten vil vi vise hvordan digitalisering åpner opp for bedre spesialtilpasning, forbedrer kontrollen og til syvende og sist perfeksjonerer brukeropplevelsen. 

Vi ser frem til å høre om dine tanker og ideer og å snakke om hvordan vi kan bidra til morgendagens komfortable levemåte. La oss skape bevegelse sammen.

Vi ser frem til å møte deg på messen (Hall 7.1 - stand E019) 21.-24. mai.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.