Nyheter 31. januar 2019

Ny 3D-konfigurator som skal gi en raskere designprosess

Som en hjelp til å gi detaljerte 3D-bilder av LINAK-produkter og dermed forkorte designfasen innførte LINAK® nylig en nettbasert 3D-konfigurator, konstruert av CADENAS PARTsolutions.

Nå er det mulig å tilpasse din LINAK aktuatormodell nøyaktig etter egne behov og laste ned et datablad for det angitte produktet direkte. Formålet med 3D-konfiguratoren på nettsiden til LINAK er å hjelpe kundene så de kan bruke mindre tid i designfasen på implementering av våre løsninger i industrimaskiner.

En slik tilpassingsmulighet vil særlig hjelpe konstruktører med å finne ut nøyaktig hvilket LINAK produkt de skal bruke. Det er mulig å angi og endre en rekke parametere, deriblant slaglengde, bakfester eller stempelstangøyne, helt til konstruktøren oppnår de riktige spesifikasjonene.

Ny 3D-konfigurator som skal gi en raskere designprosess

Den lineære aktuatoren LA36 er først ut
Til å begynne med vil LINAK 3D-konfigurator vise den slitesterke aktuatoren LA36.
Planen er imidlertid at flere aktuatorer og andre produkter skal følge etter. 
Ønsker du spesifikasjoner og alternativer for andre LINAK® aktuatorer, trenger informasjon om hurtigbestilling av standardprodukter eller  hjelp med en angitt produktkode, er det bare å kontakte din lokale representant for LINAK

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.