Nyheter 19. september 2018

Fokus på Li-ion-batterier fra LINAK

Li-ion-batterier fra LINAK innebærer justerbart medisinsk utstyr med stabil og pålitelig ytelse - og har opptil fire ganger lengre batterilevetid enn tradisjonelle blybatterier

Li-ion-batterier fra LINAK sørger for at justerbart medisinsk utstyr, som pasientløftere og personløftere med sitte/stå-funksjon, har stabil og pålitelig ytelse - og opptil fire ganger lenger batterilevetid enn tradisjonelle blybatterier.

Mindre innvirkning på miljøet
LINAK tror på "grønn drift" og med litiumion-teknologi viser vi nettopp det. Vårt utvalg av litiumionbatterier gir et mindre miljøavtrykk enn konvensjonelle blybatterier. Litiumion-batterier produserer mindre avfall fordi de har opptil fire ganger lengre levetid. LINAK Li-ion-teknologi innebærer langvarig batterikapasitet, 40 % lavere vekt og lengre batterilevetid. Videre innebærer mindre behov for transport av batterier totalt sett, et betydelig redusert CO2-utslipp sammenlignet med konvensjonelle batterier. 

Optimalisering av arbeidsforholdene i helsesektoren
Når du bruker litiumion-batterier, har du valgt en løsning med lav vekt og enkelt batteriskifte. Resultatet er optimalisert arbeidsflyt og stabil ytelse fra medisinsk løfteutstyr - noe som medfører bedre ergonomi for helsepersonell over hele verden. 
BAJL Li-ion 2.25 Ah og BAJL Li-ion 4.50 Ah ble utviklet spesielt for medisinsk utstyr, for å hjelpe pleiere som arbeider med mobilt og justerbart utstyr og som må utføre hyppige og ofte tunge løft. LINAK Li-ion-batterier innebærer et optimalt arbeidsmiljø med stabilt utstyr som har høy ytelse og konstant og langvarig batterikraft. 

Dersom du vil vite mer om LINAK Li-ion-batterier eller andre LINAK produkter for helseutstyr, kan du kontakte din lokale representant for LINAK. 
 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.