Nyheter 30. april 2018

Med Software Development Kit Kan du skreddersy din egen app for skrivebord

Nyheten LINAK Software Development Kit (SDK) gjør det enklere for produsenter av skrivebord å designe sin egen app med unike funksjoner.

LINAK har introdusert et Software Development Kit (SDK) for at for eksempel produsenter av skrivebord, skal kunne designe en app som er tilpasset LINAK produkter. SDK er designet og testet for å sørge for våre høye kvalitetsstandarder i alle digitale funksjoner.

Innenfor serien LINAK Desk Control™ er det allerede mulig å tilpasse Desk Control™-apper for smarttelefoner. Nå kan du gjøre mye mer! Med SDK kan du utvikle din egen app, tilføye ekstra funksjoner til Desk Control™, endre funksjoner og mye mer. Alt du trenger er en god idé - LINAK leverer løsningen.

Skreddersydde apper for dine bord
For mennesker over hele verden har det blitt en vanlig del av hverdagen å bruke apper på smarttelefonen. LINAK har mange års erfaring med utvikling av apper og arbeider med Bluetooth® trådløs teknologi for skrivebord.

SDK tar det et steg videre. Det hjelper deg å komme i gang med apputvikling og sørger for beste praksis og kommunikasjon med forskjellige LINAK adaptere og betjeningspanel ved bruk av Bluetooth®-teknologi.

Med LINAK SDK kan du nå gi kundene dine en skreddersydd løsning som du selv har skapt.

Mede Software Development Kit kan du skreddersy din egen app for skrivebord
 

Med LINAK kommer du enkelt i gang med din egen unike app
LINAK Software Development Kit er en programvarepakke som omfatter en installasjonsfil med et kommandobibliotek for kommunikasjon med LINAK produkter for bord. Det følger også med en dokumentasjonspakke med en brukerveiledning og et referansebibliotek.

Vi har gjort det enkelt for deg å utmerke deg, og LINAK Software Development Kit er selvfølgelig kompatibelt med både Apple iOS og Google Android. 

Opplev LINAK digitale løsninger for skrivebord
Uansett om du velger Software Development Kit for å lage din egen unike app, eller du velger en standard eller tilpasset LINAK Desk Control App, har LINAK den riktige løsningen for deg. Se videoen for å lære mer om våre tre digitale løsninger.  

Dersom du vil vite mer om de forskjellige digitale produktene fra LINAK, blant annet SDK, eller dersom du ønsker at vi skal utvikle en idé, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.