Nyheter 22. mars 2018

TD4+ gir mer løftekapasitet for senger med tunge madrasser

En variant av LINAK dobbelaktuator TD4 for komfortsenger utgjør et ekstra alternativ. TD4+ har en løftekapasitet på 6000 N, og denne utvidelsen av porteføljen til TWINDRIVE® gjør det mulig å designe senger med større og tyngre madrasser.

Dobbelaktuatorene TD4 Standard og TD4 Advanced har fått et par søsken. TD4+ Standard og TD4+ Advanced utvider porteføljen til LINAK og åpner for å bruke dobbelaktuatoren, vårt flaggskip, i tyngre senger. 

“Markedet er i stadig endring, og vi opplever et økende behov for en dobbelaktuator for store senger med tunge madrasser. Derfor tilbyr vi nå TD4+, som har større løftekapasitet, men ellers de samme utmerkede egenskapene som vi introduserte da serien TD4 ble lansert,” sier Anne S. Møller, Product Manager, LINAK HOMELINE®.

TD4+ har alle de kjente funksjonene til TD4
Både TD4 Standard og TD4 Advanced har en løftekapasitet på 4500 N. Med variantene TD4+ er den økt til 6000 N på rygglenet, noe som gir jevn justering også av store senger med tunge madrasser.

Bortsett fra det er ingenting endret i forhold til TD4. Pluss-versjonen har alle de kjente funksjonene, som Under Bed Light og mekanisk nødsenking. Som vanlig for LINAK omfatter TD4 også PVC-Free™ og LINAK ZERO™ teknologi som sørger for lavt energiforbruk ved standby. Den integrerte Bluetooth®-teknologien i TD4 gjør at vi også kan tilby flere trådløse håndbetjeninger. Du kan også styre sengen med Bed Control App.

“TD4+ vil være like enkel å montere; de universelle vribeslagene sveises på sengerammen, og de to låseanordningene brukes for å montere TD4,” sier Anne S. Møller. “Med andre ord har TD4+ de samme nyttige funksjonene som den opprinnelige TD4. Du får bare flere valgmuligheter." 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.