Nyheter 22. mars 2018

TD4+ gir mer løftekapasitet for senger med tunge madrasser

En variant av LINAK dobbelaktuator TD4 for komfortsenger utgjør et ekstra alternativ. TD4+ har en løftekapasitet på 6000 N, og denne utvidelsen av porteføljen til TWINDRIVE® gjør det mulig å designe senger med større og tyngre madrasser.

Dobbelaktuatorene TD4 Standard og TD4 Advanced har fått et par søsken. TD4+ Standard og TD4+ Advanced utvider porteføljen til LINAK og åpner for å bruke dobbelaktuatoren, vårt flaggskip, i tyngre senger. 

“Markedet er i stadig endring, og vi opplever et økende behov for en dobbelaktuator for store senger med tunge madrasser. Derfor tilbyr vi nå TD4+, som har større løftekapasitet, men ellers de samme utmerkede egenskapene som vi introduserte da serien TD4 ble lansert,” sier Anne S. Møller, Product Manager, LINAK HOMELINE®.

TD4+ har alle de kjente funksjonene til TD4
Både TD4 Standard og TD4 Advanced har en løftekapasitet på 4500 N. Med variantene TD4+ er den økt til 6000 N på rygglenet, noe som gir jevn justering også av store senger med tunge madrasser.

Bortsett fra det er ingenting endret i forhold til TD4. Pluss-versjonen har alle de kjente funksjonene, som Under Bed Light og mekanisk nødsenking. Som vanlig for LINAK omfatter TD4 også PVC-Free™ og LINAK ZERO™ teknologi som sørger for lavt energiforbruk ved standby. Den integrerte Bluetooth®-teknologien i TD4 gjør at vi også kan tilby flere trådløse håndbetjeninger. Du kan også styre sengen med Bed Control App.

“TD4+ vil være like enkel å montere; de universelle vribeslagene sveises på sengerammen, og de to låseanordningene brukes for å montere TD4,” sier Anne S. Møller. “Med andre ord har TD4+ de samme nyttige funksjonene som den opprinnelige TD4. Du får bare flere valgmuligheter." 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.