Nyheter 22. mars 2018

Skap din egen Desk Control App

Til LINAK Desk Control™ kan du nå tilføye din egen logo, fargene til ditt varemerke og linker til din egen nettside og på den måten skape merkevarebevissthet hos alle som bruker skrivebordene dine.

LINAK har gjort det mulig for deg å tilpasse Desk Control™ App til ditt skrivebord. På den måten kan du få flere til å besøke selskapets nettsted og skape større oppmerksomhet om varemerket ditt. Med den nye muligheten for app-tilpasning kan du:

  • inkludere logoen din
  • velge en bakgrunnsfarge som matcher varemerket ditt
  • tilføye linker til nettsteder for enkel tilgang til informasjon om produkter og tjenester

Desk Control App gjør at brukerens smarttelefon fungerer som et fysisk bordpanel via trådløs Bluetooth®-teknologi. Brukeren kan kjøre bordet opp og ned, kan lagre opptil 4 foretrukne bordhøyder, bruke påminnelsesfunksjonen (sitte/stå) og kan aktivere funksjonen automatisk drift (bare komplette versjoner)

Ved å skreddersy designet til Desk Control™ App kan du eller kundene dine skape økt oppmerksomhet på ett eller flere utvalgte varemerker blant kunder og sluttbrukere, og gjøre det klinkende klart hvem som har designet det høydejusterbare bordet. 

Er du klar for å komme i gang?
Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å tilpasse Desk Control App. Bare noen enkle steg, og varemerket ditt vises til kundene dine.
Start med å ringe til din lokale representant for LINAK, og forklar hvordan du ønsker at appen skal være.
Skap din egen Desk Control App
 

Din tilpassede app er alltid oppdatert
Når vi gjør oppdateringer eller tilføyer funksjoner til vår standard LINAK Desk Control App, vil du motta oppdateringer for din tilpassede app. Det eneste du trenger å gjøre er å laste opp appen til din personlige App Store og Google Play-konto – det øker oppmerksomheten rundt varemerket ditt og gjør det enklere for kundene dine å finne appen din. 

Flere nyheter er på vei
LINAK vil fortsette å oppdatere og utvikle Desk Control App, så følg med på vår nyhetsoppdatering eller abonner og skreddersy din egen nyhetsoppdatering nederst på denne siden. Dersom du vil vite mer om Desk Control™ App generelt, kan du følge linkene på denne siden eller lese dette innlegget: "Juster skrivebordet ditt med Desk Control App for smarttelefoner".

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.