Nyheter 23. februar 2018

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger

Et nytt enkelt aktuatorsystem fra LINAK som er basert på kontrollboksen CO41 og Attendant Control Panel ACOM, gjør det mulig å integrere OpenBus™ i justerbart helseutstyr på en enkel og mer kostnadseffektiv måte. Åpner en verden av funksjoner som tilfører verdi.

Introduksjonen av styreenheten ACOM sammen med kontrollboks CO41 åpner muligheten for et enkelt OpenBus™ aktuatorsystem. Det bryter med oppfatningen av at det bare er  avanserte justeringssystemer som har digital intelligens.

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system som gjør det enklere å oppnå de fundamentale fordelene ved å oppgradere til et digitalt system.

Systemet består av to nye enheter: Attendant Control Panel ACOM og kontrollboks CO41. Når de kombineres med flere lineære aktuatorer LA40 og håndbetjeningen HB70, utgjør det en kostnadseffektiv løsning. Dette gir jevn bevegelse, full kontroll med minnefunksjon som gjør det enkelt å kontrollere persontilpassede posisjoner, og oppfyller kravet til økt sikkerhet for både bruker og sykehuspersonale.

Fleksibilitet og pålitelighet er nøkkelord når det gjelder OpenBus™
Elektriske aktuatorsystemer med OpenBus™ øker brukerkomforten fordi de innebærer koordinert bevegelse av flere aktuatorer samt minnevalg for persontilpassede posisjoner. De gjør også brukerne i stand til å justere sengen selv, noe som frigir tid for personalet og øker effektiviteten.

I tillegg gir OpenBus™ system økt sikkerhet – ikke bare når det gjelder uttilsiktet bevegelse – men også i nødsituasjoner med behov for HLR. Via den krokmonterte ACOM kan pleiepersonalet også låse funksjoner og derved hindre utilsiktet bevegelse. Alt styres med intuitive knapper.

Dersom du vil vite mer om fordelene ved å bruke enkle systemløsninger for aktuator som omfatter OpenBus™, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.ACOM

ACOM
Attendant Control Unit ACOM er et opplagt valg dersom du ønsker enkel og intuitiv styring av din sykehus- eller sykehjemsseng med OpenBus™. Det gir jevn og trinnløs bevegelse som øker brukerkomforten og samtidig bevarer sykehuspersonalets sikkerhetskontroll. Les mer om ACOM.

 

CO41

CO41
Kontrollboksen CO41 er er en del av serien OpenBus™ kontrollbokser, som gjør at produsenter av justerbart helseutstyr kan tilby en rekke funksjoner for kontroll, bevegelse, service og sikkerhet. CO41 er imidlertid ideelt for mange produsenter som ønsker å oppgradere fra analogt til digitalt system. Les mer om CO41.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.