Nyheter 12. oktober 2017

BAJL – et lett batteri med pålitelig og langvarig kapasitet

Det nye Li-ion-batteriet fra LINAK har høyere kapasitet, lengre levetid og opptil fire ganger så høy batterikraft som et tradisjonelt blybatteri.

Li-ion – en kostnadseffektiv, lett og pålitelig løsning
Forbedret litiumion-teknologi øker driftssikkerheten og sørger for sikker og stabil ytelse gjennom hele levetiden til BAJL batteri.
Den lave vekten til BAJL Li-ion-batteri optimaliserer daglige arbeidsrutiner og gir bedre ergonomi.
Dessuten kan BAJL batteri gi en innsparing på opptil 40 % av de totale batterikostnadene, i tillegg til at batteriets lange levetid reduserer miljøavtrykket ved at det produseres mindre avfall.

Vi tilbyr et grønnere alternativ
Litiumion-batteriet er basert på miljøvennlig teknologi med lavere CO2-utslipp og redusert miljøavtrykk, sammenlignet med blybatterier.

LINAK har det riktige batteriet for ditt produkt

BAJL – et lett batteri med pålitelig og langvarig kapasitet                                      
BAJL Li-ion 2,25 Ah - gir deg 40 løft per syklus

Bedre arbeidsmiljø 
Det er ekstremt viktig for pleiere som arbeider med mobilt utstyr som brukes for hyppige og tunge løft, å vite at de kan stole på at utstyret fungerer slik det skal. Pleiere er avhengige av pålitelig utstyr med høy ytelse og med konstant og langvarig batterikraft 

Våre nye Li-ion-batterier har så lang levetid og er så enkle å skifte ut, at du lenger behøver å bekymre deg over upålitelige batterier som må skiftes ofte. Feil ved et batteri kan føre til ineffektive arbeidsrutiner og til og med kritiske situasjoner dersom pleieren prøver å løfte en pasient manuelt på grunn av tidspress. I verste fall kan det føre til ryggproblemer og høyere sykefravær.

Dersom du vil vite mer om LINAK BAJL Li-ion-batteri, er du velkommen til å kontakte oss.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.