Enda flere valgmuligheter ved kombinasjon av TD4 Advanced og CBH Advanced
Nyheter 7. august 2017

Enda flere valgmuligheter ved kombinasjon av TD4 Advanced og CBH Advanced

Kombinasjonen av TD4 Advanced og CBH Advanced er rettet mot kunder som kjøper luksussenger og som forventer et større antall funksjoner.

TD4 Advanced gjør det mulig å designe luksuriøse senger med mange funksjoner. Den avanserte dobbelaktuatoren TD4 fra LINAK gir deg så mye mer: Et elegant og slankt design, behagelig lydnivå, hastighetskontroll, Under Bed Light, mekanisk senking i nødsituasjoner, Bluetooth® samt minneposisjoner, alt integrert i ett produkt. 
Ved å tilføye CBH Advanced til TD4 Advanced får du enda flere muligheter til å tilføye flere funksjoner. Dersom du integrerer for eksempel LA40 i sengens design, er det mulig å justere føtter og nakke separat, det vil si at du får en flerfunksjonell seng. Med CBH Advanced er det dessuten mulig å tilføye tilbehør som massasje og ekstra Under Bed Light via LED Light Rail.

Enkelt og kompakt system
Ved utviklingen av TD4 Advanced sørget vi for å lage et system som er enkelt å sette sammen, men likevel kompakt – også når du trenger avanserte systemer. Derfor trenger du bare to skruer for å montere CBH Advanced på siden til TD4 Advanced. Det betyr at du ikke trenger å montere CBH Advanced på sengerammen – den skrus ganske enkelt på dekselet til TD4. 

For mer informasjon om alle valgmuligheter som TD4 Advanced innebærer, kan du besøke nettstedet vårt.TD4 Advanced CBH Advanced Massage Motor LA40 LED Light Rail

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.