Nyheter 15. mai 2017

LINAK inviterer til VR på Interzum 2017

Gjestene på årets Interzum møbel- og designmesse i Cologne i Tyskland har en ekstraordinær opplevelse i vente. LINAK inviterer gjestene på en virtuell omvisning gjennom vår verdensledende produksjon av aktuatorer for justerbare møbler.

Dersom du allerede gjør forretninger med LINAK, vet du at vi arbeider kontinuerlig med å forbedre kvalitet, service og generell ytelse. Vi bestreber oss på å styrke både kundenes og sluttbrukernes opplevelse av våre produkter – og vi vil vise deg hvordan, når det er mulig.

På årets Interzum-messe i Cologne i Tyskland tilbyr vi deg en slik forbedret opplevelse. I tillegg til en presentasjon av våre nye produkter, som løftesøyle DL19, bordpanel DPG og dobbelaktuator TD4, kan du bli med på en guidet omvisning på vårt produksjonsanlegg… i Danmark!

Besøk oss på den runde messestanden E019 D018 i hall 7.1, sett på deg vårt VR headset og få en omvisning.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.