Nyheter 2. januar 2017

Omsorg - også for sykepleierne

Betydningen av god ergonomi for helsearbeidere

Befolkningens gjennomsnittsalder øker raskt over hele verden. I 2050 vil antall mennesker i verden som er eldre enn 60 år, være nesten doblet, nærmere bestemt 2 milliarder. Samtidig viser prognoser at det vil være 12,9 millioner færre helsearbeidere i verden i 2035.

Med færre omsorgsarbeidere i fremtiden, blir det viktigere enn noensinne å ikke bare ta vare på pasientene, men også sykepleierne. Det vil være helt nødvendig å fokusere på god ergonomi og gode arbeidsforhold.

Omsorg - også for sykepleierne

Tenk god ergonomi når du utvikler produkter

LINAK Intelligent Care Solutions™ leverer aktuatorer og betjeninger for optimal justering og tilbyr flere verdiøkende funksjoner for et bredt spekter av helseutstyr - fra enkel høydejustering til avanserte funksjoner, som integrert vekt i pleiesenger eller løsninger for jevn bevegelse av pasientløftere, slik at pleieren kan flytte pasienten enkelt og sikkert. Det er enklere enn noensinne å oppnå bedre arbeidsforhold i forbindelse med helseutstyr og på den måten sørge for bedre ergonomi og høyere effektivitet og livskvalitet for sykepleiere over hele verden!

Omsorg - også for sykepleierne - applikasjoner

Lær mer om Intelligent Care Solutions fra LINAK på: linak.com/segments/medline-careline/

Med Intelligent Care SolutionsTM lever LINAK opp til mottoet “Care For Tomorrow Today™”. Les mer på: www.carefortomorrow.today

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.