Nyheter 12. oktober 2016

Flytt kontoret ut - se hvordan på årets ORGATEC-messe

I dag kan kontoret være hvor som helst. På toget, hjemme, på en kafé eller ute i naturen. Kom og møt oss på den forestående messen ORGATEC, og opplev et utvalg av inspirerende, justerbare møbler - og alt er utendørs.

New Ways of Working - kanskje du har hørt om det? Det er en økende trend mot mer innovative og fleksible løsninger for arbeidsplassene. I dag kan kontoret være hvor som helst og du kan arbeide hvor du vil - også utendørs. Det finnes ny forskning som dokumenterer de positive effektene av å arbeide ute i naturen. Det viser seg å være en tydelig kobling mellom grønne omgivelser og en kreativ hjerne.

Møt oss på ORGATEC, og se hvordan vi tolker temaet å jobbe utendørs. Se for deg at du sjekker e-post mens du pusler i drivhuset eller ligger under en parasoll. Dette vil være mulig på årets ORGATEC-messe.

Finn oss under navnet Design Meets Movement. Du finner oss i passasjen mellom hall 10 og 11.

Vi ser frem til å møte deg.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.