LINAK @ ORGATEC 2016
Nyheter 7. juli 2016

LINAK @ ORGATEC 2016

Et flerfunksjonelt utemiljø som dekker 260 m², vil bli en av de mest spektakulære attraksjonene på messen ORGATEC 2016 i Cologne i oktober, der LINAK deltar under navnet Design Meets Movement.

Kombiner ergonomisk bevegelse med enestående design, og flytt alt utendørs. Design Meets Movement – en gruppe som ble opprettet av LINAK og som omfatter ledende designere fra Skandinavia – som har som formål å overraske, inspirere og utfordre konvensjonelle oppfatninger om justerbare møbler, ved å flytte interiørdesign... utendørs.

Alt er mulig utendørs
ORGATEC 2016 vil Design Meets Movement presentere to svært forskjellige utemiljøer for to av de fire årstidene. Begge miljøer oppviser kreativitet og innovasjon ved integrasjon av miljøvennlige holdninger i funksjonelle møbler. Grunnkonseptet er at ditt personlige kreative rom, der du slapper av, leser, arbeider eller lager mat, like gjerne kan være utendørs.

De to hagelignende utstillingene som dekker et område på 260 m², viser en forening av dagligdagse funksjoner og estetisk design. I god ånd med skandinavisk designtradisjon har designerne skapt kreative utekjøkken, kontormiljøer og oppholdsrom, som bryter den vanlige barrieren mellom innendørs komfort og uterom.

ORGATEC Lokasjon
LINAK vil delta under navnet Design Meets Movement; du finner oss i passasjen mellom hall 10 og 11 på ORGATEC 25.-29. oktober.

Noter dette arrangementet i kalenderen din:
Outlook (iCal) | Google Calendar.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.