Nyheter 15. februar 2016

Rask, enkel og intuitiv montering av skrivebord

Etter lanseringen av Kick & Click™ har vi fått svært positive tilbakemeldinger fra kundene våre. Den enkle grunnen er at det er raskt og enkelt å montere skrivebord med Kick & Click.

Vanligvis trenger man 2 x 6 skruer for å montere de to søylene til topprammen på skrivebordet. Med Kick & Click trenger du verken skruer eller verktøy. Delene til Kick & Click-systemet blir ganske enkelt sparket og klikket sammen. Det betyr at kundene våre sparer tid.

Betydelige tidsbesparelser
Med Kick & Click-systemet skjer monteringen raskt og mye enklere enn med tradisjonelle systemer. Det gjelder også dersom du sammenligner Kick & Click med den tidligere metoden for montering av LINAK® søyler på topprammer. V. Brokop fra Giesselmann, et tysk selskap som produserer rammer for høydejusterbare bord, testet det nye Kick & Click-systemet.

"Jeg vil anslå at vi sparer rundt 10-12 minutter pr. bord vi monterer. 10-12 minutter virker kanskje ikke mye, men når vi har en større ordre, på for eksempel 150 bord, så sparer vi omtrent 25 timer. Det er mye!"

Det unike ligger i den innovative monteringsmåten. Det enkle faktum at vi har gått fra 12 skruer til 0 skruer ved montering av søylene, har ført til opptil 50% lavere tidsforbruk på montering.

Dytt – Klikk – Ferdig
Er du nysgjerrig på hvor raskt det kan gjøres? På videoen ser du hvor raskt og enkelt et skrivebord blir montert. Kick & Click-systemet består av få deler, og med forhåndsmarkeringene skjer monteringen intuitivt.

Les mer om Kick & Click.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.