Nyheter 6. januar 2016

Kunde sparer tid med det nye innovative Kick & Click-systemet

Med det smarte DESKLINE Kick & Click er det blitt enklere å montere løftesøyler på bord. Det gir deg full designfrihet, er kostnadseffektivt og du sparer tid på montering. Les hvordan en kunde sparer 10-12 minutter med Kick & Click.

Rask og enkel montering av skrivebord med Kick & ClickTM . Du trenger ingen verktøy eller skruer for å feste søylene til bordplaten. Søylene "klikkes" på plass, i stedet for å bruke 2 x 6 skruer, som tidligere var den vanlige monteringsløsningen. 

V. Brokop fra Giesselmann, et tysk selskap som produserer rammer for høydejusterbare bord, testet det nye Kick & ClickTM-systemet. " Jeg vil anslå at vi sparer rundt 10-12 minutter pr. bord vi monterer. “ 10-12 minutter virker kanskje ikke mye, men når vi har en større ordre, på for eksempel 150 bord, så sparer vi omtrent 25 timer. Det er mye!"

Unngå manuelle feil 
I tillegg til å spare tid, ser Brokop en annen fordel. Med Kick & ClickTM unngås manuelle feil under montering med 12 skruer. Nå kan du montere bordene uten å glemme en skrue eller å få en skrue feilplassert i bordet.

Intuitiv løsning 

Han synes også produktet er intuitivt - det er enkelt å forstå hvordan det skal monteres. Ingen håndbok er nødvendig. Delene til Kick & Click-systemet blir ganske enkelt sparket og klikket sammen. 

Vil du vite mer? Da kan du besøke siden  LINAK Kick & Click .

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.