Nyheter 14. juli 2015

BAJL - batteripakke Li-ion

Grønn energi som varer lenger.

Vi er stolte over å kunne presentere vårt nye BAJL Li-ionbatteri, som er utviklet spesielt for pasientløftere. Sammenlignet med bly/syre-batterier varer våre batterier 5 ganger lenger, og er en kostnadseffektiv løsning med en innsparing på opptil 40 % i løpet av batteriets levetid. BAJL veier lite og batteriene er enkle å skifte ut. Sammenlignet med bly/syre-battereier får man opptil 50 % flere løft per lading samt høy ytelse og konstant hastighet.

Mindre innvirkning på miljøet

Med litiumion-teknologi er miljøavtrykket mindre enn for bly/syre-batterier. Teknologien gir høyere kapasitet, noe som innebærer mindre tidsforbruk på lading. Videre innebærer den 40 % lavere vekt og fem ganger lenger levetid og derved redusert transport av batterier totalt sett, noe som gir lavere CO2-utslipp. Gå for grønn energi som varer lenger, og velg mellom BAJL batteripakke Li-ion med vanlig eller dobbel kapasitet.

Lær mer om BAJL – Batteripakke Li-ion og andre løsninger for pasientløftere.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.