Nyheter 14. juli 2015

BAJL - batteripakke Li-ion

Grønn energi som varer lenger.

Vi er stolte over å kunne presentere vårt nye BAJL Li-ionbatteri, som er utviklet spesielt for pasientløftere. Sammenlignet med bly/syre-batterier varer våre batterier 5 ganger lenger, og er en kostnadseffektiv løsning med en innsparing på opptil 40 % i løpet av batteriets levetid. BAJL veier lite og batteriene er enkle å skifte ut. Sammenlignet med bly/syre-battereier får man opptil 50 % flere løft per lading samt høy ytelse og konstant hastighet.

Mindre innvirkning på miljøet

Med litiumion-teknologi er miljøavtrykket mindre enn for bly/syre-batterier. Teknologien gir høyere kapasitet, noe som innebærer mindre tidsforbruk på lading. Videre innebærer den 40 % lavere vekt og fem ganger lenger levetid og derved redusert transport av batterier totalt sett, noe som gir lavere CO2-utslipp. Gå for grønn energi som varer lenger, og velg mellom BAJL batteripakke Li-ion med vanlig eller dobbel kapasitet.

Lær mer om BAJL – Batteripakke Li-ion og andre løsninger for pasientløftere.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.