Kontakt oss her

Selskapets kjerneverdier omfatter åpenhet og ærlighet. Vår vilje til å lytte til og engasjere oss i kunder, hverandre og alle andre, er hjertet i vår forretning. 

For å nå så mange som mulig av våre kunder, venner og andre interessenter er LINAK aktiv på en rekke plattformer på nettet.

Nedenfor finner du en liste over sosiale medier der du kan finne LINAK - både lokalt og globalt.

Delta i dialogen - del dine idéer med oss.

LINAK Group på sosiale medier

 

LinkedIn

Bedriftsnyheter fra LINAK Headquarters, inklusive ledige stillinger, store produktlanseringer og aktiviteter på varemesser. LinkedIn er også stedet for å diskutere teknologiske trender og sosiale studier om demografiske utviklinger samt temaer som helse og bedre ergonomi.

 

YouTube

I videobiblioteket vårt finner du informasjon om hvordan produktene våre blir brukt, om globale ergonomiske trender og aktuelt justerbart utstyr, samt presentasjon av våre ansatte.

 

Facebook

Bli oppdatert om det som skjer ved LINAK Headquarter i Guderup i Danmark. Ideelt for dem som er interessert i lokale eller regionale aktiviteter.

 

Instagram

LINAK bilder og foto viser eksempler på fantastiske og ofte ekstremt veldesignede produkter som justeres med LINAK aktuatorer og løftesøyler.

 

Våre datterselskaper på sosiale medier

 

Australia

 

Belgia & Nederland

 

Kina

 

Danmark

 

Finland

 

Frankrike

 

Tyskland

 

Irland og Storbritannia

 

Italia

 

Korea

 

Norge

 

New Zealand

 

Polen

 

Russland

 

Sverige

 

Tyrkia

 

USA

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.