Kontakt oss her
Podcast 26. april 2021

The Power of Color in Design: How the Rippling Effects of Trends will Change the Future

Vert Gabe Duverge snakker med designeren Kerry Rowe, som er ekspert på farger, materialer, interiør og som eier Kerry Rowe Design, og diskuterer effektene farger har på dagliglivet, arbeidsplassene våre og mye mer. Rowe gir deg innsikt i fargepsykologi og hvordan de siste fargetrendene vil påvirke design de neste årene.

Designeren Kerry Rowe, som er ekspert på farger, materialer og finish, er gjest i LINAK podkast med tittelen The Power of Colour in Design

For å se dette innholdet må du godta informasjonskapsler

Klikk her for å endre preferanser for informasjonskapsler. Vis i SoundCloud

Video

Podkast: The Power of Color in Design fra LINAKVimeo.

 
 

Designeren Kerry Rowe er ekspert på farger, materialer, interiør og eier Kerry Rowe Design.

Om Kerry Rowe

Kerrys 25-årige karriere er bygget på omfattende kunnskap om farger, materialer og finish, fra filosofi og persepsjon til design og produksjon. Som konsulent hjelper Kerry kundene med å utvikle CMF-strategier som passer deres varierte og individuelle behov. Hun har bred bransjeerfaring innen forslag til fargepaletter, tekstilbruk, trendvarsling, design av utstillingsrom samt produkt- og prosjektstyring. Kerry er av natur nysgjerrig, observant og oppmerksom og er dyktig til å balansere bedriftenes behov med kulturelt relevant estetikk.

 
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss