Kontakt oss her
Sykehusutstyr

Sykehussenger

LINAK aktuatorsystemer gir jevn, ergonomisk og lydsvak justering av høyde, benstøtte og rygglene, samt mange andre verdiøkende funksjoner til sykehussenger.

Sykehussenger

Aktuatorløsninger for sykehussenger

Sykehus over hele verden står foran en fremtid der det er færre ansatte til å ta seg av et økende antall pasienter. De som har spesielt behov for behandling i dag, er eldre personer, overvektige og personer med flere diagnoser. For å kunne øke pasientkomforten, ergonomien for personalet og sykehusenes effektivitet er det nødvendig med forbedret utstyr. Bruk av LINAK aktuatorsystemer for å gi bevegelse og intelligente funksjoner til sykehussenger, vil gjøre produsentene i stand til å møte markedets behov og vil gi dem flere fortrinn i et tøft marked.

  • En bred produktportefølje for alle typer senger
  • Utprøvde og testede aktuatorer som er i samsvar med medisinske standarder
  • Profesjonell prosjektledelse av en erfaren global partner

Ergonomi, komfort og effektivitet er tre nøkkelord når det gjelder LINAK aktuatorsystemer til sykehussenger. Det må fokuseres på alle tre om man skal kunne hevde seg i markedet og løse morgendagens utfordringer i dag. LINAK aktuatorsystemer hjelper deg med dette ved å gi jevn bevegelse ved justering av høyde, rygg og benstøtter. Tilføy én eller flere intelligente funksjoner og bidra til å øke den totale effektiviteten.

Design den sengen kundene dine trenger
Vår brede produktportefølje gjør deg i stand til å designe den sykehussengen kundene dine trenger Uansett om du trenger en enkel løsning med jevn og lydsvak elektrisk justering, eller en mer avansert løsning med en rekke intelligente funksjoner, som WET sensor, Out of Bed sensor, Scale eller elektronisk bremsekontroll, så kan LINAK levere det du trenger.

Du kan stole på utprøvde og testede systemer som er i samsvar med medisinske standarder
Alle LINAK produkter er grundig testet som et system før de forlater fabrikken. Dette er for å sikre lang levetid med upåklagelig ytelse samt samsvar med internasjonale medisinske standarder, som EN60601. Med våre systemer kan du tilby en seng med flere sikkerhetsfunksjoner, blant annet Spline, Quick Release og Safety-Nut. IPX6 Washable er et tilgjengelig alternativ for alle systemer til sykehussenger.

Få ned ledetiden med en global partner
I mer enn 30 år har LINAK utviklet og forbedret elektriske lineære aktuatorer for helseutstyr. I løpet av disse årene har vi oppnådd et globalt nærvær som gjør at vi kan tilby lokal support og kort ledetid uavhengig av hvor du befinner deg i verden. I LINAK har du en global partner med produkter av høy kvalitet, enorm erfaring og lokal markedsinnsikt.

Les mer
System til sykehusseng

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger play-icon

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Basic OpenBus™ system til sykehussenger

Justerbare aktuatorløsninger for moderne helseutstyr. Oppgrader ditt analoge aktuatorsystem - og opplev alle fordelene ved OpenBus™

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Sykehusutstyr

LINAK aktuatorsystemer muliggjør ergonomisk innstilling av sykehussenger, behandlingsbenker/-bord og pasientløftere med valgfritt tilbehør som en del av Intelligent Care Solutions™.

Les mer

Systemer til sykehussenger

LINAK aktuatorsystemer gir jevn bevegelse av sykehussenger og bedrer funksjonaliteten med intelligente funksjoner som tilfører verdi. Spesifikasjonene til et LINAK system avhenger av individuelle behov. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy, antall kanaler (aktuatorer) eller type tilbehør. LINAK tilbyr fleksible systemer som oppfyller alle krav i markedet – fra enkle (Basic) til avanserte (Advanced) løsninger.

Videoer om sykehussenger

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i sykehussenger. Se videoene våre og bli inspirert.

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger play-icon

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.