Kontakt oss her
Sykehusutstyr

Operasjonsbord og kirurgistoler

LINAK aktuatorsystemer gir den nødvendige presisjon og ytelse og nok kanaler til å kunne designe alle typer justerbare bord og stoler for operasjonssaler på sykehus.

Operasjonsbord og -stoler

Aktuatorløsninger for operasjonsbord og -stoler

Etter som kirurgiske prosedyrer og andre medisinske prosedyrer blir stadig mer avanserte, trenger helsepersonell på sykehus over hele verden justerbart utstyr som er mye sterkere, mer presist, raskere og enklere å styre. Dette øker naturlig nok kravene til den underliggende kinetikken som driver bevegelsen. Bruk av det riktige elektriske aktuatorsystemet gir deg imidlertid fordeler som:

  • Avanserte minnevalg for enkel posisjonering
  • Fleksibel kabelhåndtering, optimal design og enkel rengjøring
  • Kompakt design gir riktig overføringshøyde for å forbedre arbeidsstillingen

Uavhengig av om en helsearbeider arbeider ved et stasjonært bord i en operasjonssal eller ved en mobil kirurgistol, er optimal ergonomi nødvendig for å kunne gjøre en optimal jobb. Ekstra kraft for enkel løfting og plassering av tunge pasienter er like viktig som avanserte bevegelsesmønstre og sikrer en kombinasjon av god arbeidsstilling for kirurgen og optimal komfort for pasientene.  

 

Stol på stabil design og enkel posisjonering ved bruk av minnevalg
LINAK aktuatorsystemer er designet for tunge belastninger. Våre løftesøyler tåler et høyt bøyemoment og er svært pålitelige, dvs. de er grundig testet og oppfyller kravene i henhold til internasjonale medisinske standarder. LINAK kontrollbokser er designet for å skape komplekse bevegelsesmønstre og har flere minnevalg som gjør justeringen rask og enkel. 

Fleksibel design med mange valgmuligheter
Uavhengig av om du trenger en enkel oppstilling med et par aktuatorer eller et avansert, flerfunksjonelt operasjonsbord med flere aktuatorer og komplekse bevegelsesmønstre, finner du alt du trenger i porteføljen til LINAK. Med LINAK CO-Link™ kan du for eksempel fordoble antallet aktuatorer, og våre kontrollbokser leveres med fleksibel kabelhåndtering for å bidra til totalt sett høyere sikkerhet.

Gir optimale arbeidsstillinger med kompakt design
LINAK har designet aktuatorer for helseutstyr i over 30 år, og vi har hele tiden optimalisert vårt design. Det kompakte, innebygde systemet gir bedre ergonomi og lar kirurgene og annet helsepersonell posisjonere pasientene nøyaktig, samtidig som de kirurgiske prosedyrene kan utføres så effektivt som mulig.

 
Les mer
BL1 - CO61 - HD80

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting play-icon

Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting

LA40 video play-icon

LA40

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Løftesøyle LC3 setter standarden for vertikale løft

Den er stillegående og kraftfull og gir høyere sikkerhet rundt avansert medisinsk utstyr, som operasjonsbord, kirurgistoler og røntgenutstyr.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

LINAK IPX6 Washable DURA™ Brosjyre

Vaskbarhet er et krav innenfor moderne helsevesen. LINAK IPX6 Washable DURA™ for justerbart sykehus- og pleieutstyr – neste nivå av rent.

Aktuatorsystemer til operasjonsbord

Kraft, presisjon og jevn bevegelse til avansert kirurgisk utstyr

Sykehusutstyr

LINAK aktuatorsystemer muliggjør ergonomisk innstilling av sykehussenger, behandlingsbenker/-bord og pasientløftere med valgfritt tilbehør som en del av Intelligent Care Solutions™.

Les mer
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss