Kontakt oss her
Sykehusutstyr

røntgenutstyr

LINAK aktuatorer og løftesøyler for perfekt justering av moderne røntgenutstyr

Elektrisk aktuatorløsning til røntgenutstyr på sykehus

Aktuatorløsninger for røntgenutstyr

Medisinsk kirurgi på moderne sykehus blir stadig mer avansert. Helsepersonell kan utføre stadig mer komplekse prosedyrer, men må også bistå pasienten på andre måter. For radiologer er det svært viktig å ha kraftig og holdbart utstyr som gir høyere effektivitet og behandlingskvalitet. Elektriske aktuatorløsninger innebærer flere fordeler, for eksempel:

  • Kraftige aktuatorer skaper presis skyve-/trekkebevegelse
  • Medisinsk godkjente løsninger med fleksibel kabelhåndtering
  • Enkel tilgang til et bredt produktsortiment og mange års erfaring

Moderne røntgenutstyr må kunne posisjoneres ekstremt nøyaktig. Dette krever en kombinasjon av tilstrekkelig kraft og avanserte kontrollsystemer som kan utføre flere justeringer samtidig. LINAK bestreber seg på å oppfylle kravene til moderne røntgenutstyr og tilvirker kraftige aktuatorløsninger som kan utføre jobben perfekt.

 

Få mer kraft og utfør komplekse bevegelser
Uansett om ditt røntgenutstyr har en C-arm eller består av et justerbart bord og et røntgenapparat montert i taket, er nøyaktig posisjonering helt essensielt. Det er også fleksibilitet og hastighet. Alt dette vil du oppleve med spesialiserte løftesøyler og tilpasset programvare i en kraftig og pålitelig løsning fra LINAK.

Bruk holdbare og medisinsk godkjente løsninger
Alle deler av et LINAK aktuatorsystem blir grundig testet før det slippes på markedet. Alle produkter oppfyller kravene i henhold til internasjonale medisinske standarder, noe som bidrar til lang levetid for ditt produkt og eliminerer uventet vedlikehold. I tillegg bidrar smart kabelhåndtering og vaskbare produkter til at det er enklere å holde en god hygiene. 

Dra fordel av vår brede portefølje og mange års erfaring
I over 30 år har LINAK utviklet og produsert elektriske lineære aktuatorer for et bredt spekter av helseutstyr. Vår produktportefølje dekker nesten ethvert behov, og vi er tilstede i 35 land for å kunne dele vår kunnskap og vår lokale markedsinnsikt med deg. 

Les mer
BL1 - CO61 - HD80
Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting play-icon

Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Løftesøyle LC3 setter standarden for vertikale løft

Den er stillegående og kraftfull og gir høyere sikkerhet rundt avansert medisinsk utstyr, som operasjonsbord, kirurgistoler og røntgenutstyr.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Sykehusutstyr

LINAK aktuatorsystemer muliggjør ergonomisk innstilling av sykehussenger, behandlingsbenker/-bord og pasientløftere med valgfritt tilbehør som en del av Intelligent Care Solutions™.

Les mer
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss