Kontakt oss her
Sykehusutstyr

Benker og bord på sykehus

LINAK aktuatorer gir jevn og enkel justering av høyde, benstøtte og ryggstøtte for moderne bord og benker for behandling og undersøkelse.

Benker og bord til behandling og undersøkelse

Aktuatorløsninger for elektriske benker/bord

På sykehus over hele verden prøver man å forbedre arbeidsforholdene for sykepleiere og leger. Det er fokus på ergonomi for å redusere forekomsten av ryggsmerter og rygglidelser blant personalet. Og dette blir stadig viktigere etter som fedme blir vanligere hos pasientene. Når OEM velger LINAK aktuatorer, oppnår de flere viktige fordeler, som å kunne tilby produkter med pålitelig justering som gir høyere pasientkomfort og bedre ergonomi for personalet.

  • Designfrihet med et bredt utvalg av produkter
  • Utprøvde og testede systemer hjelper deg med å oppfylle standarder
  • Erfaren partner med globalt nærvær

Pleiere og leger må ofte stå i ubehagelige stillinger mens de arbeider ved benker eller bord for behandling og undersøkelse. Dette kan føre til smertefulle ryggplager, sykefravær og til syvende og sist økte utgifter for sykehuset. Integrering av elektriske aktuatorer i benken eller bordets design vil redusere risikoen for dette og vil i tillegg øke pasientkomforten ved hjelp av myk justering av høyde, benstøtte og ryggstøtte.

Behold designfriheten med utallige valgmuligheter
LINAK har en svært omfattende og spesialisert produktportefølje når det gjelder elektriske aktuatorer og aktuatorsystemer. Uansett om du trenger grunnleggende høydejustering som passer for en parallell eller sakseformet løsning, eller en to-søyle-løsning for heving og senking, har LINAK sannsynligvis det du trenger for å ligge i tet i markedet. En LINAK løsning gir full fleksibilitet for programmering av aktuatorens bevegelsesmønster. SDT (Service Data Tool) gir tidlig beskjed når det er behov for service og er en funksjon som tillegger verdi.

Du kan stole på utprøvde og testede systemer som er i samsvar med gjeldende krav
Hvert eneste produkt fra LINAK blir omhyggelig testet før det forlater fabrikken. Dette er ikke bare for at produktet skal oppnå de nødvendige sertifiseringer - det er også for å sikre en lang levetid med feilfri ytelse og minimalt behov for vedlikehold. Hos LINAK blir alt testet som et system, og alt er i samsvar med internasjonale medisinske standarder.

Dra fordel av en erfaren partner med globalt nærvær
I over 30 år har LINAK kontinuerlig utviklet elektriske aktuatorsystemer og -løsninger. I løpet av den kontinuerlige forsknings- og utviklingsprosessen har selskapet etablert et globalt nærvær og fått omfattende markedsinnsikt. LINAK lytter til tilvirkerne og bestreber seg på være en fleksibel partner som skal kunne utvikle flere brukertilpassede løsninger ved behov.

Les mer
Systemer til benker og bord

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Justerbare behandlingsbenker og -bord som innebærer fleksibilitet og flott design play-icon

Fleksibilitet og flott design

LA40 video play-icon

LA40

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Fokus på benker og bord

Fleksibel funksjonalitet og forbedret ergonomi er noen av dagens krav til behandlings- og undersøkelsesbenker.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Sykehusutstyr

LINAK aktuatorsystemer muliggjør ergonomisk innstilling av sykehussenger, behandlingsbenker/-bord og pasientløftere med valgfritt tilbehør som en del av Intelligent Care Solutions™.

Les mer

Systemer til benker og bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn heving og justering av benker og bord for behandling og undersøkelse, og gir helsepersonell bedre ergonomi. Spesifikasjonene er avhengige av individuelle behov og krav. Enten du ønsker et grunnleggende system for din behandlingsstol/-benk, eller trenger en avansert kundetilpasset løsning; LINAK har produktporteføljen for å designe det riktige oppsettet til deg ved bruk av tre ulike løsninger: Basic, Medium og Advanced.

Videoer om benker og bord til behandling og undersøkelse

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i benker og bord for behandling og undersøkelse. Se videoene våre og bli inspirert.

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss