Kontakt oss her
Sykehus

Sykehusutstyr

LINAK aktuatorsystemer muliggjør ergonomisk innstilling av sykehussenger, behandlingsbenker/-bord og pasientløftere med valgfritt tilbehør som en del av Intelligent Care Solutions™.

Aktuatorsystemer til sykehusutstyr

Generelt sett øker den forventede levetiden. Samtidig er det stadig flere eldre mennesker som lider av livsstilssykdommer. I tillegg øker antallet overvektige pasienter, noe som legger en ekstra byrde på helsepersonell. Installering av LINAK aktuatorsystemer i helseutstyr gir høyre pasientkomfort, bedre ergonomi for helsearbeiderne og gir deg, som tilvirker, mange fordeler og et sortiment av førsteklasses utstyr.

  • Utprøvde og testede produkter som oppfyller internasjonale medisinske standard
  • LINAK betyr globalt nærvær og leverandører og support over hele verden
  • Intelligent Care Solutions omfatter morgendagens teknologi

Det blir stadig færre omsorgsarbeidere til å ta seg av pasientene, og det er derfor nødvendig å tenke fremover. Sykehus har behov for avanserte ergonomiske løsninger, slik at sykehuspersonalet kan bruke tiden på å pleie pasientene. LINAK aktuatorsystemer gir jevn justering av pasientløftere, høydejusterbare benker / bord og sykehussenger, benstøtter og rygglener. De er designet for at personalet skal kunne unngå skadelige løft og for å frigi tid ved at pasientene kan gjøre justeringene selv.

Du kan stole på testede og sertifiserte aktuatorsystemer
Helseutstyr må ha ekstrem holdbarhet Sikkerheten er uhyre viktig, og materialene må tåle grundig vasking med kraftige vaskemidler. I tillegg må senger og pasientløftere kunne tåle tyngre pasienter, som forventer stadig høyere komfort. Hos LINAK gjennomgår alle produkter en rekke grundige tester for å sikre at de er i fullt samsvar med internasjonale medisinske standarder.

Hjelp og kvalifisert support like i nærheten
LINAK er tilstede i mer enn 35 land og er derfor alltid i nærheten. Det betyr at vår support er rask og enkelt tilgjengelig og at vi alltid har lokal markedsinnsikt. Vi bestreber oss på å være en leverandør du alltid kan stole på, som raskt finner ut hva du har behov for og som sørger for at produktene kontinuerlig fungerer optimalt.

Skap nye løsninger med Intelligent Care Solutions
Alltid å lytte til kundenes tilbakemeldinger og idéer er en del av hvem vi er. Både kunders krav og lovgivning varierer og endres, og vi må implementere ny teknologi som er i samsvar med disse kravene. Care for Tomorrow Today™ er et slagord vi lever etter hos LINAK. Derfor arbeider vi med produkter som har digital intelligens og kommunikasjon. Vi mener dette er den riktige veien mot fremtiden.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Justerbare behandlingsbenker og -bord som innebærer fleksibilitet og flott design play-icon

Fleksibilitet og flott design

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger play-icon

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Filer

Fokus på bårer

Full funksjonalitet, batteridrift og praktisk anvendelse av mobilt utstyr. LINAK tilbyr en systemløsning for bårer, sengetraller og annet mobilt utstyr.

Fokus på benker og bord

Fleksibel funksjonalitet og forbedret ergonomi er noen av dagens krav til behandlings- og undersøkelsesbenker.

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

Basic OpenBus™ system til sykehussenger

Justerbare aktuatorløsninger for moderne helseutstyr. Oppgrader ditt analoge aktuatorsystem - og opplev alle fordelene ved OpenBus™

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss