Kontakt oss her
Pleieutstyr

Pasientløftere innenfor helsesektoren

Med LINAK aktuatorer i pasientløftere kan du løfte, justere bensprederen og skape jevn sideveis bevegelse.

Se video
Pasientløftere

Aktuatorsystemer til pasientløftere

Det er to tydelige trender. Vi vet at fremtiden vil by på utfordringer, med en aldrende befolkning og stadig flere overvektige som opplever de helsemessige følgene av fedme. Dette vil øke belastningen på helsevesenet. Det blir stadig flere forskrifter for helseutstyr og hjelpemidler innenfor helsesektoren, og kravene til produktenes ytelse blir strengere. Uansett har alle krav på god pleie. Bruk av LINAK aktuatorer i din pasientløfter vil gi både pålitelige løft og jevn og myk bevegelse. De innebærer en rekke fordeler.

  • Bedre ergonomi, høyre komfort og minimalt med vedlikehold.
  • Produkter som er i samsvar med gjeldende standarder, forenkler godkjenningsprosessene
  • Erfaren partner med globalt nærvær

Uansett om du ønsker å utvikle en pasientløfter med en enkel løfteløsning, eller et avansert system med flere intelligente funksjoner, har LINAK et egnet konsept for ditt produkt. Sterke løfteaktuatorer og god balansekoordinering med bensprederne gir jevn bevegelse. Verdiøkende funksjoner, som SDT (Service Data Tool), kan redusere pasientløfternes nedetid og bidra til å gjøre den daglige pleien mer kostnadseffektiv.

Bedre ergonomi og minimalt behov for vedlikehold
Alle som arbeider innenfor helsesektoren, er opptatt av å eliminere farlige løft. Hos LINAK blir alle aktuatorprodukter grundig testet som et system Dette sikrer at din pasientløfter vil fungere sikkert gjennom hele levetiden. Funksjonen "First Failure Safe" sikrer at pasientløfteren er sikker i bruk. Service Data Tool vil utlese systemets statusdata, som en sjekk i forhold til planlagt og reglementert vedlikehold. Alt dette kommer både beboere og pleiere til gode.

Systemer som er i samsvar med gjeldende standarder
Det stilles stadig strengere kriterier for både pasientenes og personalets sikkerhet. Utstyr som pasientløftere, må ha visse sertifiseringer og godkjenninger. LINAK tar sikker pasienthåndtering svært alvorlig. LINAK aktuatorsystemer er testet og sertifisert og er i samsvar med internasjonale medisinske standarder – IEC 60601-1: 2005, 3. utgave, ANSI/AAMI ES60601-1:2005, 3. utgave, og CAN/CSA-22.2 nr. 60601-1:2008. Formålet er at det skal være enkelt for deg å utvikle en pasientløfter som er i samsvar med kravene til pasientløftere i EN10535.

Du kan stole på 30 års global erfaring
LINAK har ikke bare en omfattende produktportefølje. I løpet av de siste 30 årene har organisasjonen vokst og har nå salgskontorer over hele verden. Derfor kan LINAK gi support nesten uansett hvor kunden befinner seg - med tanke på produkter, rådgivning og lokal markedsinnsikt. Uansett om du trenger en grunnleggende eller avansert løsning, eller kanskje en utviklingspartner for et nytt prosjekt, kan LINAK hjelpe deg.

Les mer
System til pasientløfter
LINAK: Sikker pasienthåndtering play-icon

LINAK: Sikker pasienthåndtering

LINAK: Batterier og kontrollbokser til pasientløfter play-icon

LINAK: Batterier og kontrollbokser til pasientløfter

LINAK: Håndbetjening for pasientløfter play-icon

LINAK: Håndbetjening for pasientløfter

LA40 video play-icon

LA40

Ny ergonomisk LINAK håndbetjening HB30 for pasientløftere play-icon

Ny ergonomisk LINAK håndbetjening HB30 for pasientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Aktuatorsystemer til pasientløftere

Sikker pasienthåndtering og riktig ergonomi. Systemet for pasientløftere gir et løft innenfor produksjon, bruk og service. LINAK tar sikker pasienthåndtering svært alvorlig.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Pleieutstyr

LINAK aktuatorløsninger gir jevn justering av pasientløftere og forskjellige typer pleiesenger med funksjoner som Under Bed Light, WET sensor og automatisk tilkalling av sykepleier.

Les mer

Systemer til pasientløftere

LINAK aktuatorsystemer gir jevnt løft og rolig bevegelse av pasientløfter og ståløfter som bidrar til å øke sikkerheten og ergonomien for pasienter og personale. Spesifikasjonene er avhengige av individuelle behov og krav. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy eller antall kanaler (aktuatorer). Som standard har LINAK tre forskjellige oppstillinger for pasientløftere, som du kan bruke for å designe flere forskjellige løsninger. De tre er: Basic, Medium og Advanced.

Videoer om pasientløftere

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i pasientløftere.

LINAK: Sikker pasienthåndtering play-icon

LINAK: Sikker pasienthåndtering

LINAK: Batterier og kontrollbokser til pasientløfter play-icon

LINAK: Batterier og kontrollbokser til pasientløfter

LINAK: Håndbetjening for pasientløfter play-icon

LINAK: Håndbetjening for pasientløfter

LA40 video play-icon

LA40

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Ny ergonomisk LINAK håndbetjening HB30 for pasientløftere play-icon

Ny ergonomisk LINAK håndbetjening HB30 for pasientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.