Kontakt oss her
Pleieutstyr

Hjemmepleiesenger

LINAK aktuatorsystemer gir pålitelig og lydsvak justering av høyde og ryggstøtter i hjemmepleiesenger og har flere valgfrie funksjoner.

Hjemmepleiesenger

Explore how homecare beds work and discover the advantages of the LINAK solution.

Learn more

Aktuatorsystemer til hjemmepleiesenger

Økende demografiske utfordringer krever nye løsninger innenfor eldreomsorgen. Heldigvis gir moderne teknologi muligheter for å behandle flere pasienter hjemme. Dette minsker presset på sykehusene, og i tillegg er de fleste glade for å få være i kjente omgivelser - de føler seg trygge og har det utstyret de trenger. LINAK aktuatorer hjelper produsentene til å levere pålitelige hjemmepleiesenger og å oppnå et betydelig konkurransefortrinn i et tøft marked.

  • Utprøvde, testede og pålitelige systemer som er enkle å rengjøre
  • Bredt produktutvalg med muligheter for mange verdiøkende funksjoner
  • Global partner med over 30 års erfaring

Som en konsekvens av en aldrende befolkning, vil også antallet personer med demens øke. Dette setter press på sykehjemmene og krever en betydelig innsats for at pasientene skal ha mulighet og nødvendig utstyr for å være hjemme så lenge som mulig. Med LINAK aktuatorløsninger kan produsentene tilby hjemmepleiesenger i en standard versjon eller med flere pålitelige justeringsmuligheter og et utvalg av nyttige funksjoner som gir større trygghet.

Du kan stole på systemer som er i samsvar med medisinske standarder
Alle produkter fra LINAK er grundig testet som et system før de forlater fabrikken. Dette er for å sikre lang levetid med upåklagelig ytelse samt samsvar med internasjonale medisinske standarder, som EN60601. Med LINAK systemer kan du dessuten tilby produkter med en garanti på opptil 5 år og i en variant med IPX6 Washable.

Design den hjemmepleiesengen kundene dine trenger
Med vår brede produktportefølje kan du få både den enkle løsningen med pålitelig justering av sengehøyde og rygglene, og et mer avansert system med en rekke valgfrie funksjoner, som Out Of Bed sensor, WET sensor og Under Bed Light. Alle våre løsninger for hjemmepleiesenger leveres med sikkerhetsfunksjoner som Safety Nut og Spline - for å sørge for sikkerheten til både brukeren av sengen og omsorgspersoner/besøkende.

Dra fordel av en erfaren partner med globalt nærvær
I mer enn 30 år har LINAK utviklet og forbedret elektriske lineære aktuatorsystemer for helseutstyr. Dette gir deg som produsent en erfaren partner med en bred produktportefølje for utvikling av nytt utstyr for hjemmepleiesenger. Vårt globale nærvær sikrer deg lokal support, kortere ledetid og oppdatert markedsinnsikt.

Les mer
System til hjemmepleieseng

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Filer

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Pleieutstyr

LINAK aktuatorløsninger gir jevn justering av pasientløftere og forskjellige typer pleiesenger med funksjoner som Under Bed Light, WET sensor og automatisk tilkalling av sykepleier.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.