Kontakt oss her
Pleie

Pleieutstyr

LINAK aktuatorløsninger gir jevn justering av pasientløftere og forskjellige typer pleiesenger med funksjoner som Under Bed Light, WET sensor og automatisk tilkalling av sykepleier.

Aktuatorløsninger for pleiesektoren

Forventet levealder øker stadig, og det samme gjør behovet for eldreomsorg. Moderne sykehus prøver å øke effektiviteten og fokuserer mer på pasienter som trenger hjelp umiddelbart. Poliklinisk behandling blir stadig vanligere, men krever intelligente løsninger som gjør pasientene trygge og gir helsearbeiderne mer tid til pasientene. Bruk av utstyr med LINAK aktuatorsystemer gir flere fordeler, blant annet:

  • Sikre og gjennomtestede aktuatorsystemer
  • Integrert intelligens muliggjør spesialfunksjoner
  • Pålitelige systemer basert på over 30 års erfaring

Poliklinisk behandling kan innebære mange fordeler. Sykehuset får mer plass til behandling av kritisk syke, og mange pasienter opplever høyere livskvalitet når de er i velkjente omgivelser. LINAK aktuatorsystemer gir flere fordeler enn jevn justering av forskjellige pleiesenger og pasientløftere. Det finnes en rekke valgfrie funksjoner, som WET sensor eller Under Bed Light.

Å kjenne seg trygg betyr alt

Alle LINAK aktuatorløsninger gjennomgår omfattende testing før lansering. Våre produkter er i samsvar med internasjonale medisinske standarder. LINAK ønsker også å gi OEM en konkurransefordel i et hardt marked som er gjennomsyrt av regler og forskrifter.

Tilfør verdi med Intelligent Care Solutions™
Uansett om du skaper bevegelse ved bruk av en enkel aktuatoroppstilling eller et mer avansert system, har du fordelen av jevn og lydsvak bevegelse - levert i et kompakt design fra LINAK. Brukeropplevelsen kan imidlertid økes ytterligere. Med Intelligent Care Solutions kan du velge tilbehør som Scale, Under Bed Light, WET sensor og Out of Bed sensor til sengen. 

En erfaren partner med stor kunnskap.
Alle pasienter er forskjellige, og trender og situasjoner endres. Det er derfor nødvendig å utvikle hjelpemidler som vil oppfylle fremtidige pasienters behov. I over 30 år har LINAK lyttet oppmerksomt til våre interessenter, og vi har inngått samarbeid med OEM for å skape større verdi for både pasienter og omsorgspersoner over hele verden. LINAK har et globalt nærvær, som betyr at service, support og ekspertise alltid er i nærheten.

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Sikker pasienthåndtering med systemløsninger fra LINAK for elektriske pasientløftere play-icon

Sikker pasienthåndtering med systemløsninger fra LINAK for elektriske pasientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Fokus på benker og bord

Fleksibel funksjonalitet og forbedret ergonomi er noen av dagens krav til behandlings- og undersøkelsesbenker.

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss