Kontakt oss her

Pally og MyRobot.cloud

Pally og MyRobot.cloud drives av Rocketfarm. Du kan styre løftesøylen ELEVATE™ for kobotpalletering  med Pally URCap, eller bruke MyRobot.cloud til å simulere palleteringsløsningen.

 

Pally: Brukervennlig palleteringsprogramvare for koboter fra Universal Robots

Med løftesøylen ELEVATE inkludert i Pally URCap blir palleteringen enklere og mindre tidkrevende.

Pally er en ledende programvare for kobotpalletering. Pally URCap muliggjør integrering med Universal Robot, noe som gir en meget brukervennlig kobotinstallasjon og -drift uten kode.

Pally er et "must" for enkel palletering med UR-koboter, siden den gir:

Logo for Pally, en paletteringsprogramvare fra Rocketfarm
 
  • Brukervennlig grensesnitt: Opprett avanserte pallmønstre på bare noen få minutter.
  • Høyere produktivitet: Plukk ulike esketyper i samme mønster, plukk flere artikler samtidig, stable til høyere nivåer og så videre.
  • Større fleksibilitet: Bytt eller installer komponenter enkelt, og skift mellom mønstre uten å omprogrammere programvaren.
 

Kom i gang med Pally

 

MyRobot.cloud: Et digitalt tvillingsimuleringsverktøy til palleteringsløsningen

MyRobot.cloud er en skybasert palleteringsløsning fra Rocketfarm. Den gjør at du kan sette opp palleteringsprosjekter ved hjelp av løftesøylen ELEVATE, og er designet for å gjøre samtlige trinn i palleteringsløsningen strømlinjet.

Med dette verktøyet kan du opprette en digital tvilling av palleteringsprosjektet. Dermed kan du simulere og verifisere mønsteret fra hvor som helst og laste opp programmet til maskinvaren.

Fordeler med MyRobot.cloud:

Logo for MyRobot.cloud, et digitalt tvillingsimuleringsverktøy for palleteringsløsningen fra Rocketfarm
 
  • Oppretter en digital tvilling av palleteringsløsningen: Simuler og optimaliser mønsteret før det lastes opp til maskinvaren.
  • Muliggjør bevis på konsept: Test og endre prosjektet raskt. Du kan for eksempel teste koboter av ulike størrelser i kombinasjon med løftesøylen ELEVATE.
  • Øker salget: Gjør salgsmøtene mer effektive ved å kunne teste og verifisere et palleteringsprosjekt ved hjelp av en digital tvilling av løsningen.
 

Les mer om MyRobot.cloud

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss