Kontakt oss her
Materialhåndtering

Løsninger for palleteringskoboter

Gjør palleteringsprosessen raskere og enklere med elektriske løftesøyler. ELEVATE™ er vår løftesøyle for palleteringskoboter, som utvider kobotens rekkevidde og øker både hastigheten og fleksibiliteten. ELEVATE benytter vår kraftfulle LC3 IC.

ELEVATE™ løftesøyle for palleteringskoboter

Løftesøyler utvider rekkevidden til palleteringskoboter

Palleteringskoboter er utrolig nyttige for materialhåndtering, fordi lagermedarbeiderne slipper monotone og fysisk belastende arbeidsoppgaver.

Samarbeidsroboter med begrenset rekkevidde kan imidlertid ikke stable esker over en viss høyde.

Løftesøylen ELEVATE fra LINAK® gjør det mulig å palletere også de øvre nivåene. Koboten kan heves eller senkes under palletering for å oppnå best mulig arbeidsstilling. Det er også økonomisk lønnsomt å øke kobotens arbeidsområde med løftesøylen som 7. akse.

ELEVATE løfter palleteringsmaskinen til neste nivå, siden den er:

  • Rask: Hastighet opptil 100 mm/sek uavhengig av belastning, med mulighet for simultankjøring
  • Fleksibel: Integrert styring med digitale og analoge I/O-alternativer eller Modbus TCP/IP
  • Solid: Lav avbøyning med 100 kg belastning og opptil 1400 Nm dynamisk bøyemoment
 

ELEVATE er en løftesøyle som er enkel å installere og som er beregnet for palleteringskoboter. Ulike typer monteringsplater gjør den kompatibel med et bredt utvalg av kobotmodeller. Du velger mellom ulike kommunikasjonsgrensesnitt for å styre den elektriske løftesøylen ved hjelp av palleteringssystemet: digitale og analoge I/O-alternativer (ELEVATE Easy og ELEVATE Pro) eller Modbus TCP/IP (ELEVATE Modbus).

ELEVATE kan leveres med tilbehør som gjør integreringen enkel. Tilbehørspakker som omfatter monteringsplater og kabler. I tillegg leveres kobotspesifikk driverprogramvare og komponenter, for eksempel URCap for koboter fra Universal Robots og TMFlow for OMRON TM-koboter. Bruk ELEVATE sammen med dine foretrukne komponenter for strømforsyning og sikkerhetsreleer.

Vil du vite mer om den elektriske løftesøylen? ELEVATE benytter vår kraftfulle LC3 IC.

 
Vil du vite mer? Kontakt oss nå
 

Raskere enn noen gang

ELEVATE øker ytelsen til palleteringsmaskinen, slik at den matcher produksjonslinjens syklustid. Den høye hastigheten på 100 mm/sek kombinert med muligheten for å kjøre koboten og løftesøylen samtidig, gir stor presisjon i arbeidet. Den elektriske løftesøylen har en jevn bevegelse og trekkes helt ut på mindre enn 10 sekunder. Du oppnår en konstant høy hastighet med en belastning på opptil 100 kg, noe som tar pallestabling til et helt nytt nivå.

 

En kombinasjon av fleksibilitet og enkelhet

ELEVATE har integrert styring, noe som gir kompakt størrelse og redusert kompleksitet. Dataene fra flere av de tilgjengelige grensesnittene gir enkel bruk, feilsøking, diagnostikk og optimalisering.

Løftesøylen leveres med: ELEVATE Easy, ELEVATE Pro eller ELEVATE Modbus. Du får full fleksibilitet med ulike styringsalternativer. Dessuten er det mulig å velge posisjonering og justerbar hastighet hvis det er behov for det.

  • ELEVATE Easy hever eller senker koboten helt. Grensesnittet benytter bare fire digitale I/O-porter: to signaler for å styre innkjøring/utkjøring og to signaler for endestopp-feedback.
  • Hastigheten til ELEVATE Pro reguleres av et analogt signal på 4-20 mA. Kodingssignaler sørger for posisjonsfeedback. Dermed er det mulig å heve koboten til en hvilken som helst posisjon.
  • ELEVATE Modbus syres via Ethernet Modbus TCP/IP. Målposisjoner kan sendes direkte til løftesøylen. Det er mulig å endre flere innstillinger, deribalnt hastighet og akselerasjon. Du får feedback om posisjon, status og feil.
 

Bygget solid for å vare

En solid og stabil løftesøyle som tåler kobotens dynamikk godt. Resultatet er nøyaktig palletering helt opp til øverste nivå.

Med myk start og stopp får du en jevn bevegelse og unngår unødige vibrasjoner i hele systemet. Det forlenger levetiden til både løftesøylen og den børsteløse motoren, som dessuten gir presis posisjonering (+/- 1,5 mm).

ELEVATE tar kobotpalletering til nye høyder når det gjelder pålitelighet og ytelse.

Har du andre krav, ber vi deg kontakte din lokale representant for LINAK. Og hvis du ønsker å vite mer om vår tilnærming til automasjon innen materialhåndtering og produksjon, kan du lese mer her.

Les mer
ELEVATE™-logo
 
 

Driverprogramvare for koboter

 

Kombiner koboter fra Universal Robots med ELEVATE ved hjelp av URCap.

Universal Robots godkjent logoNedlasting

Kombiner OMRON TM koboter med ELEVATE ved å bruke ELEVATE-komponentene for TMFlow.

OMROM-logoLast ned
 
 
 

Styr ELEVATE™ med Pally URCap, eller bruk MyRobot.cloud til å simulere palleteringsløsningen.

Pally- og MyRobot.cloud-logoerLes mer
 

Filer

ELEVATE™ - LC3 IC Brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken forteller deg hvordan du installerer, bruker og vedlikeholder din elektronikk fra LINAK.

Modbus TCP/IP Brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken forteller deg om funksjonaliteten til Modbus TCP/IP grensesnittet.

ELEVATE™ Hurtigveiledning for roboter fra Universal Robots

Lær hvordan du setter opp ELEVATE med roboter fra Universal Robots.

ELEVATE™ Hurtigveiledning for OMRON TM-koboter

Lær hvordan du setter opp ELEVATE med Omron TM-koboter.

Løsninger for materialhåndtering

Elektriske aktuatorer og løftesøyler for smarte og pålitelige løfteløsninger i automatiserte lagre og produksjonsanlegg.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss