Kontakt oss her
Materialhåndtering

Løsninger for palleteringskobot

Gjør palleteringsprosessen raskere og enklere med elektriske løftesøyler. ELEVATE™ er vår løftesøyle for palleteringskoboter, som utvider rekkevidden til koboten og øker både hastigheten og fleksibiliteten. ELEVATE bruker vår kraftfulle LC3 IC.

ELEVATE™ løftesøyle for palleteringskoboter

Løftesøyler utvider rekkevidden til palleteringskoboter

Palleteringskoboter er utrolig nyttige for materialhåndtering, fordi arbeiderne slipper monotone og fysisk belastende oppgaver.

Men kollaborative roboter med begrenset rekkevidde kan ikke stable esker over en viss høyde.

LINAK® ELEVATE løftesøyle gjør det mulig å palletere også de øvre nivåene. Koboten kan heves eller senkes under palletering for å oppnå best mulig arbeidsstilling. Det er også økonomisk lønnsomt å øke kobotens arbeidsområde med løftesøylen som 7. akse.

ELEVATE løfter palleteringsmaskinen din til neste nivå, fordi den er:

  • Rask: Hastighet opptil 100 mm/sek. - uavhengig av lasten - med mulighet for simultankjøring
  • Fleksibel: Integrert styring med digitale og analoge I/O-alternativer eller Modbus TCP/IP
  • Solid: Lav avbøyning med 100 kg belastning og opptil 1400 Nm dynamisk bøyemoment
 

ELEVATE er en løftesøyle som er enkel å installere og som er designet for palleteringskoboter. Forskjellige monteringsplater gjør den kompatibel med et bredt spekter av kobotmodeller. Du velger mellom ulike kommunikasjonsgrensesnitt for å styre den elektriske løftesøylen med palleterersystemet ditt: digitale og analoge I/O-alternativer (ELEVATE Easy og ELEVATE Pro) eller Modbus TCP/IP (ELEVATE Modbus).

ELEVATE kan leveres med tilbehør som gjør integreringen enkel. Tilbehørssett som omfatter monteringsplater og kabler. I tillegg leveres kobotspesifikk driverprogramvare og komponenter, som en URCap for koboter fra Universal Robots og TMFlow for OMRON TM-koboter. Bruk ELEVATE med dine foretrukne enheter for strømforsyning og sikkerhetsreleer.

Vil du vite mer om den elektriske løftesøylen? ELEVATE bruker vår kraftfulle LC3 IC.

 
Vil du vite mer? Kontakt oss nå
 

Raskere enn noensinne

ELEVATE gir palleteringsmaskinen din et løft slik at den matcher produksjonslinjens syklustid. Den høye hastigheten på 100 mm/sek i tillegg til muligheten for å kjøre koboten og løftesøylen samtidig, gjør at koboten din blir ferdig i tide. Den elektriske løftesøylen har jevn bevegelse og trekkes helt ut på mindre enn 10 sekunder. Du oppnår en konstant høy hastighet med en last på opptil 100 kg, og dette tar pallestabling til et helt nytt nivå.

 

Fleksibilitet møter enkelhet

ELEVATE har integrert styring, noe som gir kompakt størrelse og redusert kompleksitet. Dataene fra flere av de tilgjengelige grensesnittene gir enkel bruk, feilsøking, diagnostikk og optimalisering.

Løftesøylen leveres med: ELEVATE Easy, ELEVATE Pro eller ELEVATE Modbus. Du får full fleksibilitet med forskjellige kontrollalternativer. Du til og med velge posisjonering og justerbar hastighet etter hvilke behov du har.

  • ELEVATE Easy hever eller senker koboten helt. Grensesnittet bruker bare fire digitale I/O-porter: to signaler for å kontrollere innkjøring/utkjøring og to signaler for endestopp-feedback.
  • Hastigheten til ELEVATE Pro styres av et analogt signal på 4-20 mA. Posisjonsfeedback gis av omkodersignaler. Du kan derfor heve koboten til en hvilken som helst posisjon.
  • ELEVATE Modbus kontrolleres over Ethernet Modbus TCP/IP. Målposisjoner kan sendes direkte til løftesøylen. Flere innstillinger kan endres, f.eks. hastighet og akselerasjon. Du får feedback om posisjon, status og feil.
 

Bygget solid for å vare

En solid og stabil løftesøyle er perfekt for kobotens dynamikk. Resultatet er nøyaktig palletering helt opp til øverste nivå.

Med myk start og stopp får du jevn bevegelse og unngår unødige vibrasjoner i hele systemet. Dette forlenger levetiden til både løftesøylen og den børsteløse motoren, som dessuten gir presis posisjonering (+/- 1,5 mm).

ELEVATE tar din kobotpalletering til nye høyder når det gjelder pålitelighet og ytelse.

Dersom du har andre krav, ber vi deg kontakte din lokale representant for LINAK, og dersom du vil vite mer om vår tilnærming til automasjon innen materialhåndtering og produksjon, kan du lese mer her.

Les mer
ELEVATE™-logo
 
 

Kobot driver programvare

 

Kombiner roboter fra Universal Robots med ELEVATE ved hjelp av URCap.

Universal Robots godkjent logoNedlasting

Kombiner OMRON TM koboter med ELEVATE ved å bruke ELEVATE-komponentene for TMFlow.

OMROM-logoNedlasting
 

Filer

ELEVATE™ - LC3 IC Brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken forteller deg hvordan du installerer, bruker og vedlikeholder din elektronikk fra LINAK.

Modbus TCP/IP Brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken forteller deg om funksjonaliteten til Modbus TCP/IP grensesnittet.

ELEVATE™ Hurtigveiledning for roboter fra Universal Robots

Lær hvordan du setter opp ELEVATE med roboter fra Universal Robots.

ELEVATE™ Hurtigveiledning for OMRON TM-koboter

Lær hvordan du setter opp ELEVATE med Omron TM-koboter.

Løsninger for materialhåndtering

Elektriske aktuatorer og løftesøyler for smarte og pålitelige løfteløsninger i automatiserte lagre og produksjonsanlegg.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.