Kontakt oss her
Komfortmøbler

Komfortsenger

Med LINAK aktuatorsystemer kan produsenter tilby et bredt spekter av løsninger for jevn justering av motoriserte komfortsenger.

Se video
Komfortsenger

Elektriske aktuatorsystemer for alle typer komfortsenger

Økt oppmerksomhet på hvordan god søvnkvalitet påvirker helsen, har de siste tiårene skapt et større fokus på god sengekomfort. Forbrukerne er villige til å investere i hjemmemøbler av høy kvalitet, inklusive senger, der man også leser bøker og ser på TV.

Med LINAK løsninger får du:

  • Et bredt produktutvalg for alle typer senger
  • Pålitelige, sterke og lydsvake systemer
  • Energieffektive og miljøvennlige aktuatorer 

En komfortseng gir optimal støtte til en vond rygg De kan også gi lett massasje for avspenning av musklene og bedre søvnkvalitet, eller rett og slett for optimal komfort. Det dempede Under Bed Light som lyser opp gulvet dersom man må på toalettet om natten, er en av flere valgfrie og verdiøkende funksjoner. LINAK aktuatorsystemer innebærer alt dette - inklusive trådløs styring med enten en trådløs betjening eller en app for nettbrett eller smarttelefon.

Dra fordel av en erfaren partner som har mange løsninger
Uansett om du foretrekker løsninger for dobbelaktuatorer eller systemer basert på lineære aktuatorer og en kontrollboks, har vi den riktige løsningen for deg. Mer enn 30 års kontinuerlig utvikling har gitt LINAK den mest omfattende porteføljen av utprøvde, testede og godkjente produkter. Dagens løsninger er enkle å integrere i en hvilken som helst type seng og er intuitive i bruk.

Tilby bare utprøvde og testede aktuatorløsninger
Når du velger LINAK aktuatorer til din komfortseng, viser du at du prioriterer holdbarhet. En serie grundige tester sikrer at kundene får en pålitelig løsning med lang levetid. Samtidig får de et produkt som er designet for å avgi minst mulig lyd under bruk. Testene sikrer også at aktuatorens høye løftekapasitet fungerer feilfritt og ikke påvirkes av høy belastning.

Få kraftfull støtte mens du sparer energi
Det er et økende behov for energisparende løsninger som ikke bruker energi i standby-modus, og dette baner veien for LINAK® ZERO™ teknologi. Dessuten er de fleste deler av et system fra LINAK PVC-frie, noe som gjør dem til bransjens mest miljøvennlige systemer.

Les mer
System til komfortsenger

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Bed Control™ App – brukervennlig og kundespesifikk

Bruk Bed Control™ App for en ny og annerledes trådløs håndbetjening. Les brosjyren for å lære hvordan du kan tilpasse appen slik at den gjenspeiler ditt varemerke og det blir tydelig hvem som sørger for kundens komfort.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Hvorfor velge en justerbar seng?

Seks grunner til å anskaffe en elektrisk justerbar komfortseng - uansett alder. En elektrisk justerbar komfortseng er praktisk og fleksibel og gjør mange situasjoner i hverdagen mye mer komfortable.

Bruksområder innenfor komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger skaper komfortabel bevegelse av forskjellige typer møbler, som komfortsenger, lenestoler og sofaer.

Les mer

Videoer om komfortsenger

Lær mer om elektriske aktuatorer som blir brukt i komfortsenger. Se videoene våre og bli inspirert.

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.