Bord

Skrivebord

LINAK aktuatorsystemer bidrar til optimal ergonomi for høydejusterbare kontorbord.

Se video
Skrivebord

Aktuatorsystemer til kontorbord

Stadig flere ansatte sitter foran et kontorbord det meste av arbeidsdagen. Økt fokus på bedre ergonomi for de ansatte gjør at flere bedrifter vurderer høydejusterbare bord. Dessuten krever nye måter å arbeide på en helt ny type bord, fordi flere ansatte bruker samme bord i løpet av dagen eller uken. LINAK tilbyr et bredt utvalg av aktuatorsystemer som er utviklet for kontorbord. Å bruke et slikt system vil gi deg flere betydelige fordeler.

  • Pålitelige og innovative aktuatorsystemer
  • Miljøvennlige løsninger som er enkle å installere
  • Global partner med over 30 års erfaring

Studier viser at inaktivitet er årsaken til hele 95 % av alle ryggsmerter. Inaktivitet er også relatert til hjertesykdom, diabetes og generell utmattelse blant kontoransatte og skaper økende bekymring i bedrifter over hele verden. Det er et økende behov for bevegelse og ergonomiske møbler på jobben. Moderne elektriske aktuatorsystemer gir optimal og modifiserbar justering av kontorbord og minner de ansatte på å endre stilling regelmessig, slik at de holder seg friske og produktive.

Bruk pålitelige og innovative aktuatorløsninger
Hvert eneste produkt fra LINAK blir grundig testet før det forlater fabrikken. En omfattende serie av tester sikrer holdbarhet og lang levetid, samt minimalt behov for vedlikehold, om overhode noe. Våre produksjonsanlegg i Europa og USA sørger for vedvarende høy kvalitet. Ansatte hos LINAK kappes om å overgå standardene ved å tilføye innovative nye funksjoner, som PIEZO™ anti-kollisjonssystem og Desk Control™ Apps.

Miljøvennlig løsning som er enkel å installere
Hos LINAK har de fleste systemer for skrivebord PVC-free™ som standard. Dessuten har kontrollboksene ZERO™ teknologi som standard – hvilket innebærer at standby strømforbruk er lavere enn 0,1 W. Å ta vare på miljøet – både globalt og lokalt – er en prioritet. Alle deler av en LINAK løsning er utviklet for å passe sammen, noe som gjør monteringen svært enkel. Vi kaller det Plug & Play™. Og det ekstremt intuitive systemet LINAK Kick & Click™ gjør det enda enklere.

Dra fordel av en global partner med over 30 års erfaring
Et kontorbord er også et møbel med intrikat og elegant design Derfor har LINAK en så omfattende produktportefølje at du skal kunne integrere våre produkter i ditt dristigste design. LINAK har mer enn 30 års erfaring på området elektriske lineære aktuatorer, men vi lytter alltid nøye når vi møter kunder. Sist, men ikke minst sørger vårt globale nærvær at support fra LINAK alltid er i nærheten.

Les mer
System til skrivebord

Videoer

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovativ montering av kontorbord

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon play-icon

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Fokus på skrivebord

Elektrisk justering av skrivebord passer vår tids dynamiske arbeidsstil og den nye måten å arbeide på.

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

Move Brosjyre

Et lite hefte om hvorfor og hvordan man bruker høydejusterbare bord.

PIEZO™ maskinvare basert på antikollisjonsteknologi.

Gi bordet ditt lang levetid med PIEZO™ - maskinvare basert på antikollisjonsteknologi. Lær mer om situasjoner der du vil ha glede av PIEZO™.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Miljøkriterier - PVC-frie produkter

Det finnes alternativer til materialer som inneholder PVC. Lær mer om hvorfor vi har tilpasset oss de nye miljøkriteriene og tilbyr PVC-frie løsninger.

Go Mobile

Produktet ditt blir mobilt med batteri BA001. Les brosjyren og bli inspirert til mobilitet.

Løsninger for bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og støysvak høydejustering av forskjellige typer bord – f.eks. kontorbord eller tekniske og industrielle arbeidsstasjoner.

Les mer

Systemer til kontorbord

Kontorbord leveres i en rekke former og størrelser. Noen har to ben - andre har tre. Noen har rektangulære søyler, andre har ovale eller runde søyler. Det finnes flere mulige systemer for kontorbord, som er uavhengig av design. Tre populære systemer omfatter: Inline søyler, søyler med motorkapsling eller aktuatorer for innbygging.

Videoer om skrivebord

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i kontorbord. Se videoene våre og bli inspirert.

6 tips for en ergonomisk bedre arbeidsdag med LINAK play-icon

6 tips for en ergonomisk bedre arbeidsdag med LINAK

Regelmessig fysisk aktivitet er ikke nok play-icon

Regelmessig fysisk aktivitet er ikke nok

Stand Up For Your Health play-icon

Stand up for your health

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.